Deze week in Festileagues: Rock Werchter, Down The Rabbit Hole, quizzen en meer

Rock Werchter 2019 - entree - ingang
Photo: Festileaks

De alternatieve festivalzomer met Festileagues, is ondertussen al een paar weken bezig. Deze week staat in het teken van Rock Werchter en Down The Rabbit Hole. Even een kleine update over het spel.

Over een paar dagen zouden festivals als Rock Werchter en Down The Rabbit Hole uit de startblokken schieten. Bij Festileagues laten we deze festivals niet zomaar voorbij gaan. Dus zijn er weer een aantal nieuwe opdrachten bij gekomen. Zo kun je je eigen North West Walls ontwerpen, je kennis over het Belgische bier aanscherpen of kun je laten zien hoe gepassioneerd je bent tijdens een optreden van het Werchterse festival. Voor Down The Rabbit Hole mag je Vlaamse Reuzen gaan tellen en je eigen vlot bouwen. Kortom genoeg te doen voor deze week.

Rock Werchter quiz

Deze vrijdag is het al weer tijd voor een nieuw live-event. Ben je een echte Werchter-fanaat? Dan wordt het een makkie. Zo presenteren wij een heleboel vragen over het grootse festival van België. Schenk jezelf een lekker speciaalbiertje in en zet je om 20:30 klaar achter je computer, dan heb je tot 22:30 de tijd om punten te sprokkelen. Er zijn wel 100 punten te winnen. Zet je maar aanwezig op het Facebook evenement en veel succes!

Down The Rabbit Hole Audioquiz

De dag na de Rock Werchter quiz, op zaterdag 4 juli, kun je deelnemen aan een audioquiz over Down The Rabbit Hole. Tussen 12:00 en 20:00 spits je maar beter je oren. Zo hoor je beter welke artiesten er aan de andere kant van het konijnenhol nog een feestje aan het bouwen zijn.

Tussenstand

Op dit moment ziet de top drie er volledig anders uit dan vorige week. Op kop staat vader en dochters rocken! met 575 punten. Plaats nummer twee is voor niemand minder dan De Stokertjes, die momenteel 523 punten hebben verzameld. Bestkeptsecret gaat met 482 punten voor het brons. Zij worden op de voet gevolgd door Ultrafoxy (481 punten) en Team Linde Met Een E (480 punten), beide met maar 1 puntje verschil. Zo wordt de strijd om de derde plaats als maar spannender.

Kun jij samen met je festivalcrew beter? Inschrijven voor Festileagues kan nog steeds! Er komen nog een hele hoop opdrachten aan waarmee je samen met je team voor die gouden medaille kan strijden. Niet twijfelen en gewoon inschrijven. Wie weet maken jullie wel kans op die felbegeerde kaarten voor 18(!) festivals.