Advertisement

Enquête: Hoe zie jij de toekomst van festivals? Deel 2!

Elrow
Photo: Rockstar Photographers

De festivalzomer van 2020 is verloren. Zoveel is duidelijk. Maar hoe kijk jij als festivalganger naar de toekomst? Onze vrienden van festivalreisbureau Festival.Travel doen onderzoek. In mei deelden we al de eerste enquête, en hier is deel 2.

‘Een zomer zonder festivals’. Ooit was zo’n extreem scenario enkel denkbaar tijdens een spelletje Dilemma Op Dinsdag. En dan zou dat altijd de nedeligere optie zijn, tenzij je een alternatief scenario kreeg aangeboden als ‘Drie maanden lang niet uitgaan’. Over beide scenario’s kunnen we nu meepraten.

Nu de versoepelingen van de coronamaatregelen in gang zijn gezet, zijn we benieuwd: is jouw houding ten opzichte van festivals veranderd in de afgelopen maanden? En hoe zie jij de toekomst van het festivallandschap?

Meedoen aan de enquête = kans maken op festivalkaarten!

Door het invullen van de enquête help je Festival.Travel en ons relevante inzichten krijgen om jou als festivalganger zo goed mogelijk te blijven bedienen. Karmapunten krijg je er gratis bij. Maar er is meer. Onder alle deelnemers worden 2 festivaltickets verloot uit het aanbod van Festival.Travel. Je weet wel, die toffe buitenlandse festivals als Sziget, Pohoda, Electric Castle of Balaton Sound. Je mag dan in 2021 of 2022 gaan. Sick toch?

Het invullen van bovenstaande enquête neemt maximaal 10 minuten van je tijd in beslag. Onze dank is groot!