Tune in bij De Festivalbingo, hosted by FESTEN & Festileagues

FESTEN #1 Amsterdam
Photo credit: Constance VR / Festileaks

Huts! Het volgende live event voor Festileagues komt eraan: op vrijdag 24 juli luister je ijverig mee tijdens De Festivalbingo, hosted by FESTEN. Wij regelen weer een overvloed aan te winnen punten, of je nu een rij of een volle kaart scoort. En is jouw muziekkennis niet meer wat het geweest is? Schakel dan alsnóg in voor de bonusopdrachten, waarbij je kans op nog meer punten hebt. We starten om 20:30 en de bingo eindigt rond 22:30. Sla wel genoeg bier in, want we trekken onze dansschoenen aan. Er is zelfs een afterparty!

Festileagues is een interactieve festivalgame van festivalplatform Festileaks. Het spel daagt vriendengroep uit die al helemaal klaar waren voor het festivalseizoen door middel van vele online en offline opdrachten. Verdient jouw team de meeste punten, dan gaan jullie naar huis met de hoofdprijs: toegang tot 18 (!) diverse topfestivals in binnen- en buitenland in 2021.

Op vrijdag 24 juli wanen we onszelf van 20:30 tot 22:30 op alle mogelijke festivalweides. Twee uur lang hoor je al die onbetwiste festival anthems die je deze zomer eigenlijk had moeten horen bij de silent disco op Lowlands, op de camping van Sziget, in de Hive feesttent op Rock Werchter, of natuurlijk: bij een avondje FESTEN met je besten. In een avondvullend programma wordt de muziekkennis van jou en je vrienden flink op de proef gesteld. En let goed op: in sommige gevallen is het weten van de artiest en titel niet genoeg! Zorg dus dat je versterking hebt van die muzikale encyclopedie in je vriendengroep. Doe je niet mee aan Festileagues? Geen punt, de Festivalbingo is voor iedereen!

Nadat de bingo af is gaan we nog even lekker door met de afterparty onder leiding van FESTEN huis-dj Thissa! Een avondje festivallen in je huiskamer. Aan genres doen we niet, aan dansbare positieve anthems des te meer.

Festivalbingo: Spelregels

  • Vóórdat de Festivalbingo begint, moet je als deelnemer een kaart kiezen met daarop 9 items. Dit kunnen uitvoerende artiesten, songtitels of omschrijvingen van de uitvoerende artiest zijn. Je kiest een bingokaart uit op festileaks.com/bingo.
  • Op vrijdag 24 juli verschijnt op die pagina een livestream, waarop door FESTEN huis-dj Thissa verschillende tracks worden gedraaid.
  • Hoor je een track die op jouw bingokaart staat, dan streep je hem af.
  • Als je wilt meespelen voor de winst, moet je ingelogd zijn in de Festileagues omgeving.
  • Je kunt ook meespelen zonder ingelogd te zijn. Je pakt dan een willekeurige bingokaart, maar: je kunt dan geen prijzen winnen. Registreren voor Festileagues kan hier.
  • Check voor de uitgebreide spelregels de opdrachtpagina!

FESTEN Logo

FESTEN 2023

Locatie
Nederland
Eindhoven, Nederland
Datum 10 maart 2023
Line-up
Thissa
MALOU
Tickets Niet meer beschikbaar.