The Opposites eerste headliner Lowlands 2021

The Opposites zijn aangekondigd als de eerste headliner van Lowlands 2021. Dat is zojuist bekendgemaakt via de Lowlands Free:United-stream.

Tijdens een gesprek met het duo maakt 3FM-dj Eva Koreman bekend dat The Opposites het festival volgend jaar zal gaan afsluiten. Het is nog niet bekend op welke dag het duo zal gaan afsluiten. Vorig jaar speelden Willy en Big2 nog een secret show in Sexyland.

Ondanks dat het festival niet doorgaat dit jaar, hoeven mensen die dit jaar naar Lowlands zouden gaan niet bij de pakken neer te zitten. Het festival organiseert dit jaar namelijk Lowlands Free:United. Het gehele weekend zendt het festival in samenwerking met 3FM en 3voor12 het hele weekend oude concerten, dj-sets en allerlei andere content uit via de website. Ook yoga, films en talkshows staan op het programma. Zo haal je dit weekend toch het echte Lowlands-gevoel in huis.

The Opposites

Het Amsterdamse rapduo Willy en Big2, beter bekend als The Opposites, begon vijftien jaar geleden als duo. In de jaren die daarop volgden hebben ze vele hits voortgebracht, waarmee ze zijn uitgegroeid tot een echte festivalact. Zo hebben de heren onder andere op Pinkpop en Lowlands gestaan. Helaas heeft het duo sinds 2013 geen gezamenlijke plaat meer uitgebracht en tot afgelopen zomer had het duo ook al jaren niet meer samen opgetreden. Op Appelsap 2019 vond er echter een reünie plaats, waarna ze tevens op Pukkelpop 2019 stonden. Ook gaven ze een geheim optreden in Sexyland op Lowlands 2019.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 20-22 augustus 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.