Electric Castle 2021 morgen met nieuwe namen

122
Electric Castle 2018
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Klokslag 10 uur komen de nieuwe namen voor Electric Castle 2021. Dit staat te lezen op de sociale media van het Roemeense festival. Acts die dit jaar op het festival zouden spelen zijn grote kanshebbers voor in plekje op de line-up van 2021.

De organisatie van Electric Castle 2021 komt morgen met kersverse acts op de proppen. Zij voegen zich bij Twenty One Pilots op het Roemeense affiche. Deze zomer stonden onder andere The Chemical Brothers, Placebo en Foals op het programma. Mogelijk zien we enkele van die artiesten morgen ook terug bij de nieuwe namen. Het festival gaf eerder aan zo veel mogelijk acts voor 2020 mee te nemen naar 2021.

In datzelfde statement liet het festival al weten dat gekochte tickets geldig blijven voor volgend jaar. Er zijn genoeg redenen om je ticket voor Electric Castle te houden en in 2021 een bezoekje te brengen. Het Roemeense festival staat namelijk bekend om eten om van te smullen en moddervetste lichtshows.

Electric Castle 2021

Electric Castle
Photo: Thijs Jacobs / Festileaks

Elk jaar wordt het prachtige Bonțida Bánffy Castle in Bonțida, een dorp in Oost-Roemenië, weer omgetoverd tot de sprookjesachtige locatie van Electric Castle. De muzikale line-up bestaat meestal uit een combi van elektronische muziek, harde gitaren, indie en popmuziek. In 2020 zouden onder andere Twenty One Pilots, Foals, The NeighbourhoodThe Chemical Brothers op het podium staan. Deze editie is helaas afgelast door de veiligheidsrisico’s van het coronavirus. Voor volgend jaar staan Twenty One Pilots op het affiche te blinken.

  • Datum: 14-18 juli 2021
  • Locatie: Bonțida, Roemenië
  • Tickets: tickets van 2020 blijven geldig voor 2021
  • Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.