Coronavirus: Gaat WOO HAH! 2021 door?

2293
Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Het festivalseizoen staat in 2021 opnieuw op de tocht. Nadat de hele festivalzomer in 2020 werd geannuleerd door het coronavirus, is er wederom onzekerheid over de doorgang van grote evenementen. Zo ook voor WOO HAH! 2021. Hier is alles wat we tot nu toe weten.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 16 februari 2021 om 12:00 uur.

Op dit moment staat WOO HAH! ‘gewoon’ gepland voor 9 tot en met 11 juli 2021. Dat is nog een flinke poos weg. Als gevolg daarvan kan nog niemand uitsluitsel geven of het festival wel of niet doorgaat. Het festival zelf heeft nog geen officieel statement naar buiten gebracht.

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

WOO HAH! 2021

Foto: Thijs Jacobs / Festileaks

Ieder jaar verandert het terrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor hiphopliefhebbers. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. In 2021 staan Future en Young Thug als headliners op het Brabantse hip hop-festival. Zij zorgen samen met onder andere Slowthai en Zwangere Guy voor de moshpits in het hiphopwalhalla van Nederland. Door de aanhoudende coronacrisis moet het festival ook dit jaar de stekker er uit trekken. Alle kaartkopers van de 2020 en 2021 editie krijgen het geld van de aangekochte ticket(s) terug gestort. Zo worden de tickets dus niet omgezet naar volgend jaar.

  • Locatie: Festivalterrein Beekse Bergen, Nederland
  • Datum: AFGELAST
  • Tickets: Kaartjes zijn niet meer geldig voor volgende edities. Tickethouders krijgen hun geld terug.
  • Meer informatie vind je op de website van het festival
Student in Amsterdam die het liefst naar festivals in Oost-Europa gaat. Favoriet blijft EXIT. Muzieksmaak varieert van Rammstein tot Dua Lipa en van Dubioza Kolektiv tot New Order.