Organisatie Paaspop 2021 hint naar nieuws

Paaspop 2019
Photo: Bart Heemskerk (Paaspop 2019)

Paaspop 2021 komt met nieuws. Zo staat er op de homepagina van het festival in Schijndel de tekst: Something is coming.. te lezen. Welk nieuws staat ons te wachten?

Op de website van het Paaspop laat de organisatie weten dat er iets aan zit te komen. Wat precies is nog onduidelijk. Daarnaast kan je op de sociale media kanalen van Paaspop nog geen hints te vinden. Vooralsnog moeten we het dus hier mee doen.

Ook liet festivaldirecteur Peter Sander weten dat, ondanks alle onzekerheden, de voorbereidingen voor Paaspop gewoon doorgaan. Inmiddels weten we dat de overheid 300 miljoen euro vrijmaakt voor de organisatoren van evenementen. Helaas voor festivaldirecteur Sander valt Paaspop hier niet onder omdat het festival voor 1 juli plaatsvindt. Een mogelijke oplossing is om het festival naar september te laten verplaatsen laat hij aan Omroep Brabant weten.

De homepagina van Paaspop

Paaspop 2021

Paaspop 2019
Photo: Coen van Tartwijk (Paaspop 2019)

Zoals de naam doet vermoeden, vindt Paaspop normaal gesproken elk jaar met Pasen plaats. Dit jaar is het festival echter uitgesteld vanwege het coronavirus: Paaspop 2021 vindt nu plaats van 3 tot en met 5 september. Met de bevestiging van onder meer Paul Kalkbrenner, Kensington, Froukje en Anouk is al een groot deel van de line-up bekend.

Het festival biedt een gevarieerd muziekprogramma op een dozijn podia. Daarnaast vind je op het Paaspopterrein genoeg knettergekke randactiviteiten en geheime feestjes. Het terrein in Schijndel is prachtig aangekleed, met felle kleuren en lichtschermen waar je hoofd van gaat duizelen.

  • Locatie: Schijndel, Nederland.
  • Datum: 3 t/m 5 september 2021
  • Tickets: Weekendtickets zonder camping zijn € 143,50, dagtickets vanaf € 59,-
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Paaspop Logo

Paaspop 2021

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 3-5 september 2021
Tickets Niet meer beschikbaar.