Stem op de Festivalacts Top 100 Aller Tijden!

797

Elk jaar sluit Festileaks het festivalseizoen af met de Festivalacts Top 100: de lijst waarin de beste acts van de afgelopen zomer furore maken. Het afgelopen jaar viel er echter bar weinig te festivallen, daarom trakteren we jullie op een extra grote FAT100: we gaan op zoek naar de beste festivalacts aller tijden. En jij kunt daar vanaf nú op stemmen!

Blue Monday who? Festileaks countert de festivaldip met de Festivalacts Top 100 Aller Tijden. Een perfect excuus om geweldige herinneringen op te halen en in je concertarchieven te graven naar de allerbeste shows die je ooit gezien hebt. Wat waren de meest memorabele optredens die jij ooit op een festivalweide zag? Bij wie lag je al een uur voor aanvang in het voorvak? We zoeken die ene artiest die het altijd waarmaakt, waarbij de ene show nog beter is dan de ander. 

Stemmen op de FAT100 Aller Tijden kan van maandag 18 januari tot en met woensdag 27 januari. Je stemt op minimaal 3 en maximaal 10 artiesten, waarbij iedere stem even zwaar telt. Tijdens de stemperiode blikken we terug op de beste festivalmomenten ooit en laten we lijstduwers aan het woord over hun favorieten, om je te inspireren en te helpen de beste keus te maken.

De winnaar van de Festivalacts Top 100 Aller Tijden wordt bekend op vrijdag 29 januari. De rest van de lijst delen we tijdens een speciale Festivalacts Top 100 uitzending op KINK Indie: die beluister je op zaterdag 30 januari tussen 15:00 en 18:00.

Eerdere winnaars van de FAT100 zijn Arcade Fire (2014), Muse (2015), De Staat (2016), Radiohead (2017), Pearl Jam (2018) en The National (2019).

Linksvoor te vinden bij meet-ups, FESTEN of andere Festileaksfeestjes. Dol op elektronische beukplaten, harde festivalanthems en glitterende disco. Zingt bij The National, stampt bij Paul Kalkbrenner, danst bij Oscar And The Wolf en Dua Lipa en springt bij Cage The Elephant. Hoopt ooit Michael te vinden op de festivalweides.