Line-up en ticketinfo van de Fieldlab Back To Live concerten & festivals bekend

Onder andere De Staat, Chef'Special en Froukje spelen op 14 maart op het testfestival op het Lowlands-terrein. De kaartverkoop begint donderdag.

10305
Zwarte Cross 2016
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

We mogen! De line-up en ticketinfo voor de Fieldlab test evenementen ‘Back to Live’ zijn aangekondigd. Op 14 maart vindt er op het Lowlands-terrein een popfestival plaats met onder andere Chef’Special, De Staat en Froukje. De kaartverkoop start donderdag 25 februari om 12:00 uur.

In totaal gaat het om vier evenementen: een concert en een dance-event in de Ziggo Dome en twee festivals op het Lowlands-terrein in Biddinghuizen. Hieronder vind je per event de data, line-up en ticket informatie.

De ticketverkoop van alle evenementen start donderdag 25 februari om 12:00 uur. De animo bleek eerder al overweldigend, dus verwacht wordt dat de eveneemtnen in no time uitverkopen. Om iedereen een kans te geven is er een maximum ingesteld van twee tickets per bestelling.

Houd er ook rekening mee dat er voorwaarden gelden voor het bezoeken van de testevenementen. Zo moet je je onder andere laten testen voorafgaand en na afloop. Check alle info op de website van Back To Live.

6 maart: Dance-event in Ziggo Dome

Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt, Lucas & Steve, Lady Bee
Datum: Zaterdag 6 maart 2021
Tijd: 15.00 – 19.00 uur
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Ticketprijs: v.a. €15,- (geen servicekosten)

7 maart: Concert van André Hazes in Ziggo Dome

Line-up: André Hazes en support
Datum: Zondag 7 maart 2021
Tijd: 16:00 – 19:00 uur
Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam
Ticketprijs: v.a. €15,- (geen servicekosten)

13 maart: Dance-festival in Biddinghuizen

Line-up: Joris Voorn, Reinier Zonneveld (live), Colin Benders, Nicky Elisabeth, Philou Louzolo, Fafi Abdel Nour, Suze Ijó, Lion Kojo
Datum: Zaterdag 13 maart 2021
Tijd: 13:00 – 19:00 uur
Locatie: Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
Ticketprijs: € 25

14 maart: Popfestival in Biddinghuizen

Line-up: Chef’Special, De Staat, Donnie, Jett Rebel, Maan, Banji, Bilal Wahib, Froukje, Numidia, Michiel Peeters, Rockefellababe, Vunzige Deuntjes
Datum: Zondag 14 maart 2021
Tijd: 13:00 – 19:00 uur
Locatie: Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
Ticketprijs: € 25

De drie grote liefdes in mijn leven zijn kaas, film en festivals. Elk jaar te vinden op Lowlands bij de paal links voor en daarnaast verstrooid door het jaar van de partij bij dagfestivals zoals Lente Kabinet en Into The Woods.