DGTL 2021 maakt volledige line-up bekend

458
Goldband
Photo: Presskit Goldband

DGTL 2021 heeft de volledige line-up bekendgemaakt. Onder anderen Âme & Marcel Dettmann, Mall Grab en Goldband zijn toegevoegd aan het affiche. Zij sluiten zich aan bij eerder aangekondigde Nina Kraviz, The Blessed Madonna & HAAi en David Vunk.

Niet alleen zijn alle alle 83 namen voor het tweedaags evenement bekendgemaakt, ook de dagverdeling is onthult. De dagindeling vindt je op de website van DGTL. Check hieronder het overzicht van de kersverse toevoegingen.

 • Âme & Marcel Dettmann
 • Afra
 • Ana Lilia
 • Arp Frique & Family
 • Axel Boman
 • Chris Stussy & Prunk
 • Craig Richards & Nicolas Lutz
 • Deniro
 • Denis Sulta & Mella Dee
 • Donato Dozzy
 • Elias Mazian
 • Eversines
 • Folamour
 • Francesco Del Garda
 • Goldband
 • Hot Since 82
 • Jan Blomqvist & Band
 • Jasper Wolff
 • Jeans
 • Jeremy Underground
 • Job Jobse
 • JP Enfant
 • Kas:st
 • KiNK
 • Kléo
 • Likwid
 • LSD
 • Luuk van Dijk
 • Mad Miran
 • Mall Grab
 • Mary Lake
 • Nicky Elisabeth
 • Octa Octa
 • Oscar Mulero
 • Pascal Benjamin
 • Patrice Bäumel
 • Perdu
 • Pieter Jansen
 • Polynation
 • Recondite
 • rRoxymore
 • Saoirse
 • Shanti Celeste & Ryan Elliott
 • Skatebård
 • Steven Julien/ Funkineven
 • Suze Ijó
 • The Mauskovic Dance Band
 • Tiga and Hudson Mohawke
 • Tom Trago
 • Toman
 • Tracey
 • Virginie
 • Volvox
 • Zenker Brothers

Wie nog twijfelt een ticket aan te schaffen moet er snel bij zijn! Er zijn namelijk alleen nog maar dagtickets voor de zondag beschikbaar. Zowel de zaterdag- als de weekendkaarten zijn helemaal uitverkocht. Tickets gekocht voor de 2020-editie blijven ook geldig.

Eerder kondigde het technofestival al aan vanwege de coronapandemie het evenement te verplaatsen van april naar september. Ondanks dat het festival al sinds 2013 in april wordt gehouden, heeft de organisatie besloten om het festival dit jaar op 11 en 12 september te organiseren.

DGTL

DGTL is een van de grotere technofestivals in de wereld. Naast Amsterdam vindt het festival ook in Barcelona, Santiago, São Paulo en Tel Aviv plaats. In 2019 waren onder andere grote namen als Disclosure, Amelie Lens en Kölsch op het festival te zien. De editie van 2020 heeft door het coronavirus volledig online plaatsgevonden.

 • Locatie: Amsterdam
 • Datum: 11-12 september 2021
 • Tickets: Weekend- en zaterdagtickets zijn uitverkocht. Een dagkaart voor zondag kost € 33,75,-
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik leraar aardrijkskunde. Groot fan van Metallica en heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken