Stormzy, Kodak Black en meer naar WOO HAH! 2019

Stormzy - Lowlands 2018
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks (Lowlands 2018)

WOO HAH! 2019 kondigt vandaag een nieuwe lading namen aan. Onder meer Stormzy is deze zomer te zien op het festival in Hilvarenbeek. Verder maakt de organisatie bekend dat Kodak Black de vervanger is van het gecancelde optreden van Skepta.

Naast Stormzy en Kodack Black zijn nog veel meer acts aangekondigd. Deze nieuwe artiesten voegen zich onder meer toe bij Travis Scott, $uicideboy$ en Lil Uzi Vert.

Bekijk hieronder het volledige rijtje met de nieuwe namen:

 • Stormzy
 • Flatbush Zombies
 • Kodak Black
 • Trippie Redd
 • JID
 • London On Da Track
 • $hirak & Friends
 • Hef
 • Jareau Vandal
 • Joey Purp
 • JPEGMAFIA
 • Kojaque
 • Octavian
 • Rico Nasty
 • Saba
 • Saweetie
 • SAINt JHN
 • THEY

Stormzy

Met zijn mega-hit ‘Shut Up’ ging de Britse grime koning van een Youtube-hit naar nummer 8 in de UK Singles Charts. In zijn debuut album ‘Gang Signs & Prayer’ laat hij veel van zichzelf zien en vooral waar hij toe in staat is. Vorig jaar was hij nog te bewonderen op Lowlands, komend jaar gaat hij te zien zijn op de planken van onder meer WOO HAH! enGlastonbury.

WOO HAH! 2019

Woo Hah
Foto: Ruben den Boer / Festileaks

Ieder jaar verandert het festivalterrein van de Beekse Bergen drie dagen lang in een paradijs voor liefhebbers van hiphop. Dan vindt WOO HAH! namelijk plaats. De editie van 2019 wordt gehouden van 12 tot en met 14 juli. Het is de tweede keer dat het festival drie dagen duurt en tevens de tweede keer op deze locatie. Dit jaar zijn onder meer Travis Scott, BROCKHAMPTON, Rae Sremmurd en Stormzy aangekondigd. De voorgaande jaren ontving het festival al grootheden als J. ColeA$AP Rocky en Cypress Hill. Voor meer informatie en tickets kun je kijken op de website van het festival.

Ben je benieuwd hoe de vorige editie was? Bekijk dan zeker ons festivalrapport.