Bring Me The Horizon, Sam Fender en meer naar Lowlands 2021

1200
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Er zijn weer nieuwe namen voor Lowlands aangekondigd. Onder meer Bring Me The Horizon, Sam Fender en Machine Gun Kelly kunnen we deze zomer in Biddinghuizen gaan zien.

Eerder werd al bekend dat namen als Stormzy, The Chemical Brothers en Lianne La Havas op het Lowlands podium zullen staan dit festivalseizoen. Daar zijn nu weer een hele lading nieuwe namen aan toegevoegd. Met deze nieuwe namen voor Lowlands is de line-up weer een stuk completer geworden.

Lowlands 2021 is volledig uitverkocht. Een maand geleden gingen de laatste 1500 kaarten in de verkoop die binnen enkele secondes weg waren. Wie nu nog een ticket wil scoren moet Ticketswap goed in de gaten houden.

 • Afra
 • Bab L’Bluz
 • BalkanBeats Soundsystem LIVE
 • Black Country, New Road
 • Bring Me The Horizon
 • David Keenan
 • De Ambassade
 • Django Django
 • Dubioza Kolektiv
 • Evian Christ
 • Ghetts
 • Frenna Deluxe
 • Headie One
 • La Brigade du Kif
 • Machine Gun Kelly
 • Mahalia
 • Metronomy
 • MY BABY
 • Puma Blue
 • PVA
 • Rag’n’Bone Man
 • Sam Fender
 • seeyousoon
 • Sinead O’Brien
 • Smith & Burrows
 • The Lantrums
 • TootArd
 • Yussef Dayes
 • Zenker Brothers b2b Skee Mask

Bring Me The Horizon

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

BMTH oftewel Bring Me The Horizon is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie genaamd ‘Count Your Blessings‘ zag in 2006 het levenslicht. Inmiddels staat de teller op acht, met als laatste album POST HUMAN: SURVIVAL HORROR. Dit album verscheen in maar 2020. Je kunt de band kennen van hits als ‘Parasite Eve’, ‘MANTRA’, ‘Throne’ en ‘Can You Feel My Heart’. De band gaf in 2019 nog shows op Mad Cool en Pinkpop. Deze zomer is de band te zien op Lowlands.

Lowlands 2021

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2021 staan onder meer The Opposites, The Chemical Brothers, Liam Gallagher en Lianne La Havas op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma. Workshops, comedy, film of wetenschap: niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

 • Locatie: Biddinghuizen
 • Datum: 20 t/m 22 augustus
 • Tickets: Uitverkocht
 • Meer informatie vind je op de website van het festival.
Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!