Bring Me The Horizon, Sam Fender en meer naar Lowlands 2021

1355
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Er zijn weer nieuwe namen voor Lowlands aangekondigd. Onder meer Bring Me The Horizon, Sam Fender en Machine Gun Kelly kunnen we deze zomer in Biddinghuizen gaan zien.

Eerder werd al bekend dat namen als Stormzy, The Chemical Brothers en Lianne La Havas op het Lowlands podium zullen staan dit festivalseizoen. Daar zijn nu weer een hele lading nieuwe namen aan toegevoegd. Met deze nieuwe namen voor Lowlands is de line-up weer een stuk completer geworden.

Lowlands 2021 is volledig uitverkocht. Een maand geleden gingen de laatste 1500 kaarten in de verkoop die binnen enkele secondes weg waren. Wie nu nog een ticket wil scoren moet Ticketswap goed in de gaten houden.

 • Afra
 • Bab L’Bluz
 • BalkanBeats Soundsystem LIVE
 • Black Country, New Road
 • Bring Me The Horizon
 • David Keenan
 • De Ambassade
 • Django Django
 • Dubioza Kolektiv
 • Evian Christ
 • Ghetts
 • Frenna Deluxe
 • Headie One
 • La Brigade du Kif
 • Machine Gun Kelly
 • Mahalia
 • Metronomy
 • MY BABY
 • Puma Blue
 • PVA
 • Rag’n’Bone Man
 • Sam Fender
 • seeyousoon
 • Sinead O’Brien
 • Smith & Burrows
 • The Lantrums
 • TootArd
 • Yussef Dayes
 • Zenker Brothers b2b Skee Mask

Bring Me The Horizon

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

BMTH oftewel Bring Me The Horizon is een Engelse metalcore band. Het eerste album van de formatie genaamd ‘Count Your Blessings‘ zag in 2006 het levenslicht. Inmiddels staat de teller op acht, met als laatste album POST HUMAN: SURVIVAL HORROR. Dit album verscheen in maar 2020. Je kunt de band kennen van hits als ‘Parasite Eve’, ‘MANTRA’, ‘Throne’ en ‘Can You Feel My Heart’. De band gaf in 2019 nog shows op Mad Cool en Pinkpop. Deze zomer is de band te zien op Lowlands.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.