Lowlands 2021 uitverkocht, laatste tickets in 3 seconden weg

Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Gisterenavond gingen de laatste 1500 Lowlandstickets in de verkoop. In amper drie seconden waren de kaarten vergeven, zo meldt NU.nl. Biddinghuizen mag zich in augustus op gaan maken voor een uitverkocht Lowlands 2021!

Na een jaar zonder festivals is de knaldrang groot. Dat bleek gisterenavond maar eens te meer bij de verkoop van de 1500 overgebleven Lowlandstickets. In slechts luttele seconden kregen de kaartjes gisterenavond een nieuwe eigenaar! De gelukkige kaarthouders mogen zich gaan verheugen op optredens van onder meer StormzyThe Chemical Brothers, Liam Gallagher en The Opposites.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.