Lowlands 2021 uitverkocht, laatste tickets in 3 seconden weg

1581
Lowlands 2019 Sfeer
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Gisterenavond gingen de laatste 1500 Lowlandstickets in de verkoop. In amper drie seconden waren de kaarten vergeven, zo meldt NU.nl. Biddinghuizen mag zich in augustus op gaan maken voor een uitverkocht Lowlands 2021!

Na een jaar zonder festivals is de knaldrang groot. Dat bleek gisterenavond maar eens te meer bij de verkoop van de 1500 overgebleven Lowlandstickets. In slechts luttele seconden kregen de kaartjes gisterenavond een nieuwe eigenaar! De gelukkige kaarthouders mogen zich gaan verheugen op optredens van onder meer StormzyThe Chemical Brothers, Liam Gallagher en The Opposites.

Lowlands 2021

Lowlands 2019 Sfeer / Alpha
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Lowlands, zin in. Treffender dan The Opposites zullen we het nooit kunnen formuleren. Ieder jaar wordt het evenemententerrein in Biddinghuizen getransformeerd tot een feestelijk paradijs. Voor 2021 staan onder meer The Opposites, The Chemical Brothers, Liam Gallagher en Lianne La Havas op het programma.

Naast de hoogwaardige muzikale line-up, staat Lowlands ook al ruim een kwart eeuw garant voor een uitgebreid randprogramma. Workshops, comedy, film of wetenschap: niets is te dol. Lowlands is een allemansvriend en daarom een onbetwist hoogtepunt van de festivalzomer.

  • Locatie: Biddinghuizen
  • Datum: 20 t/m 22 augustus
  • Tickets: Uitverkocht
  • Meer informatie vind je op de website van het festival.

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!