Coronavirus: Gaat Sziget 2021 door?

Foto: Sandor Csudai

Sziget 2021 gaat deze zomer helaas niet door. Dat heeft de organisatie achter het Hongaarse festival in mei bekend gemaakt.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 15 juni 2021 om 13:00 uur.

“Gezien alle onzekerheden met betrekking tot reizen, accommodatie, horeca en de binnenlandse en internationale rol van coronapaspoorten, zijn we tot het besluit gekomen om ons vanaf nu voor te bereiden op Sziget 2022.” zegt Tamás Kádár, CEO van Sziget.

Het festival wordt meteen verplaats naar volgend jaar augustus. Een exacte datum is er nog niet.

Statement Sziget

https://www.instagram.com/p/COhwSIDqTm5/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Corona en festivals

De coronacrisis heeft ook dit jaar aanhoudende consequenties voor festivals wereldwijd. Hoewel sommige festivals een tweede jaar op rij moeten annuleren, bieden experimentele proefevenementen en nationale vaccinatieprogramma’s tegelijkertijd groeiende hoop op de terugkeer van festivals.

Omdat het met het naderende festivalseizoen onduidelijk is hoe de situatie zich de komende maanden ontwikkelt, blijf je via onze speciale pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en festivals. Je vindt er het laatste nieuws, statements van festivals en een duiding van cruciale momenten de komende tijd.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Fred again..
Sam Smith
Martin Garrix
Tickets Kopen