Gerucht: twee weekenden Primavera Sound in 2022

Photo: Joris Bakker / Festileaks

Leuk nieuws vanuit Spanje! Er bestaat een kans dat Primavera Sound in Barcelona volgend jaar twee weekenden kan gaan duren. Het festival zou dan van 2 t/m 5 en 9 t/m 12 juni plaatsvinden.

Twee weekenden Primavera Sound? Yep. Dat is te lezen op de internationale nieuwssite Reuters. De nieuwssite zegt twee bronnen met kennis van het festival te hebben. De lengte van het festival wordt hierdoor verdubbeld, wat zorgt voor zo’n 400 optredens in totaal.

Mocht dit gerucht kloppen, dan volgt Primavera Sound festivals als Coachella en Tomorrowland op. Deze twee festivals worden al langere tijd twee weekenden per jaar georganiseerd. Zij doen dat met een identieke line-up in beide weekenden, het lijkt erop dat Primavera daarentegen kijkt naar een verschillende poster per weekend.

Eén van de bronnen zegt dat de organisatie van Primavera Sound nog niet heeft besloten of het dubbele weekend ook na 2022 zal gaan plaatsvinden. Het festival wil zelf nog niets zeggen over het gerucht. Op 2 juni weten we meer, dan wordt de line-up voor Primavera Sound 2022 bekend gemaakt.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2022

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 1-12 juni 2022
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Samuel van der Lee

Ik maak deel uit van het pre-coverage team en maak af en toe wat designs, maar ik zit vooral voor alle gezelligheid en de uitjes bij Festileaks. Groot fan van Cera Khin. Daarnaast luister ik graag naar Lambrini Girls, The National, Frans Bauer, IDLES, John Tana, Arianna Puello en Opgezwolle. Ook ben ik dol carnaval (zowel Brabants als Limburgs carnaval) en de karaokebar is mijn kerk.

Meer van Samuel