Down The Rabbit Hole 2021 kondigt nachtprogramma aan

1056
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2015)

Down The Rabbit Hole maakt het nachtprogramma bekend. Onder meer 2manydjs en David Vunk verzorgen Headphones Nights: Rabbits On Air.

Dat Down The Rabbit Hole geen geluidsvergunning heeft na 23:00 uur is al langer bekend. Gelukkig weerhoudt dit de organisatie er niet van om ‘s nacht gewoon dikke line-up neer te zetten. Zo kunnen we heel het weekend genieten van 2manydjs en Fiesta Macumba. DJ St.Paul kun je vinden in de Fuzzy Lop en dj’s als Benny Rodriques en David Vunk maken het feest in Club Fuzzy compleet. Liefhebbers van hip-hop zullen zich naar Avant Garden moeten verplaatsen waar S10 en Burning Fik een nacht zullen hosten. Heb je liever gitaren? Dan is The Swamp jouw area. De Gatorland dj’s rocken daar heel de nacht door. Op het Idyllische Veldje kun je op vrijdag genieten van Bonnefooi, op zaterdag verzorgt niemand minder dan JBN Connection (Jungle By Night) de muziek en op zondag sluiten Discos Horizontes & Jamaican Jukebox oorgastisch het Idyllische Veldje af.

Silent Disco

Tussen 23:00 en 04:00 uur ‘s nachts zijn er 40.000 state-of-the-art koptelefoons beschikbaar voor DTRH-bezoekers die graag nog even doorfeesten. Voor de koptelefoons, die over maar liefst zeven kanalen beschikken, betaal je 5 muntjes. Die je bij het inleveren weer terugkrijgt. Met zeven kanalen komen ook zeven area’s waar je de hele nacht door kunt dansen. Club Fuzzy, The Swamp, Avant Garden, Fuzzy Lop, Teddy Widder, Intergalactic Planetary en het Idyllische Veldje zijn de place to be tijdens de DTRH-nachten.

Onderdeel van het Visual & Design team en de nieuwsredactie. Ik luister graag naar Amelie Lens, Architects, Fresku, Sofi Tukker, Editors, Frans Bauer, Wies, The National en nog wat bands. Ik houd van Carnaval.