Supergrass, Eefje de Visser, Hot Chip en meer voor Down The Rabbit Hole 2021

844
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Supergrass, Eefje de Visser, Hot Chip en meer zijn bekendgemaakt voor Down The Rabbit Hole 2021. Het is de tweede grote drop namen voor het festival. Eerder maakte het festival onder andere de headliners Gorillaz, Disclosure en Doe Maar al bekend.

Het was alweer even geleden, maar Down The Rabbit Hole 2021 kondigt vandaag weer een boel nieuwe namen aan. Naast Supergrass en Eefje de Visser zijn ook black midi en De Jeugd van Tegenwoordig van de partij deze zomer. Tickethouders kunnen hun hart ophalen want het festival is al uitverkocht. Wij zetten de vers aangekondigde acts voor je op een rijtje:

 • Eefje de Visser
 • Hot Chip
 • De Jeugd van Tegenwoordig
 • Altin Gün
 • MEUTE
 • Selah Sue
 • Supergrass
 • black midi
 • James BKS
 • KOKOROKO
 • The Lounge Society
 • Tinariwen
 • Villagers
 • Zwangere Guy

Festivalzomer

De aangekondigde acts zullen dit jaar niet afreizen naar Beuningen. Down The Rabbit Hole zal eenmalig plaatsvinden op het festivalterrein van Lowlands. Niet alleen de locatie is dit jaar anders, maar ook de datum. Down The Rabbit Hole vindt normaal gesproken begin juli plaats. Door de coronapandemie heeft het festival al vroeg besloten om naar eind augustus te verhuizen. Dat lijkt een goede beslissing te zijn geweest. Tijdens een corona-persconferentie maakte demissionair minister De Jonge dat de zomer er rooskleurig uitziet voor festivals. In andere landen Europa is hetzelfde aan de hand. Oostenrijk heeft ook goed nieuws voor de zomerfestivals.

Down The Rabbit Hole 2021

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. 

In 2020 moetsen we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus ging het festival niet door. Onder andere Disclosure, FKA twigs en Tyler, The Creator sierden het affiche.

 • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
 • Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
 • Tickets: €187,50 (excl. €10,- servicekosten) voor het hele weekend / 2020-tickets blijven geldig
 • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Student Griekse en Latijnse Taal en Cultuur aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Meestal te vinden in de buurt van zijn elektrische gitaar. Kijkt het meest uit naar Rock Werchter en Bospop in de zomer en naar Carnaval in de winter. De muziek van Liam Gallagher, Interpol, Scorpions, Depeche Mode, Pearl Jam en Tame Impala maakt mij het meest gelukkig.

Geld verdienen op festivals?

Achter de bar op Zwarte Cross, tickets scannen op Concert at Sea of de kassa bedienen op Down The Rabbit Hole? Schrijf je in via Festileaks en werk komende zomer op de leukste festivals van Nederland!