Supergrass, Eefje de Visser, Hot Chip en meer voor Down The Rabbit Hole 2021

Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Supergrass, Eefje de Visser, Hot Chip en meer zijn bekendgemaakt voor Down The Rabbit Hole 2021. Het is de tweede grote drop namen voor het festival. Eerder maakte het festival onder andere de headliners Gorillaz, Disclosure en Doe Maar al bekend.

Het was alweer even geleden, maar Down The Rabbit Hole 2021 kondigt vandaag weer een boel nieuwe namen aan. Naast Supergrass en Eefje de Visser zijn ook black midi en De Jeugd van Tegenwoordig van de partij deze zomer. Tickethouders kunnen hun hart ophalen want het festival is al uitverkocht. Wij zetten de vers aangekondigde acts voor je op een rijtje:

 • Eefje de Visser
 • Hot Chip
 • De Jeugd van Tegenwoordig
 • Altin Gün
 • MEUTE
 • Selah Sue
 • Supergrass
 • black midi
 • James BKS
 • KOKOROKO
 • The Lounge Society
 • Tinariwen
 • Villagers
 • Zwangere Guy

Festivalzomer

De aangekondigde acts zullen dit jaar niet afreizen naar Beuningen. Down The Rabbit Hole zal eenmalig plaatsvinden op het festivalterrein van Lowlands. Niet alleen de locatie is dit jaar anders, maar ook de datum. Down The Rabbit Hole vindt normaal gesproken begin juli plaats. Door de coronapandemie heeft het festival al vroeg besloten om naar eind augustus te verhuizen. Dat lijkt een goede beslissing te zijn geweest. Tijdens een corona-persconferentie maakte demissionair minister De Jonge dat de zomer er rooskleurig uitziet voor festivals. In andere landen Europa is hetzelfde aan de hand. Oostenrijk heeft ook goed nieuws voor de zomerfestivals.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2021

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 27-29 augustus 2021
Line-up
Gorillaz
Doe Maar
Disclosure
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.