Down The Rabbit Hole 2021 uitverkocht

1071
Photo: Kamiel Scholten (Down The Rabbit Hole 2019)

Down The Rabbit Hole 2021 is uitverkocht. De laatste kaarten voor het festival dat eenmalig plaatsvindt in Biddinghuizen, gingen vanochtend in een kwartier de deur uit.

Na de voorverkoop verkocht Down The Rabbit Hole 2021 vanochtend de laatste kaarten. Dat festivalgangers toe zijn aan een duik in het konijnenhol blijkt tijdens de verkoop opnieuw. In niet meer dan een kwartier kregen bezoekers al het bericht ‘uitverkocht’ voor hun neus.

Bezoekers die wel een kaartje bemachtigen krijgen onder andere Gorillaz, Doe Maar en Disclosure te zien. Ook acts als IDLES en Balthazar reizen dit jaar nog af naar Biddinghuizen voor een bezoek aan Down The Rabbit Hole. In de stemming kom je met deze unieke Down The Rabbit Hole-mix.

Down The Rabbit Hole vindt in 2021 eenmalig plaats in Biddinghuizen in plaats van Beuningen. De organisatie geeft aan dat het veel materiaal deelt met Lowlands. De festivals worden dit jaar slechts 4 dagen na elkaar gehouden. In die tijd kunnen de spullen niet van Biddinghuizen naar Beuningen worden verplaatst. Voor één keer tovert de organisatie het Lowlands terrein om in het konijnenhol van Down The Rabbit Hole.

Down The Rabbit Hole 2021

DTRH
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole. Dat is waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien. Ooit ontstaan als spin-off van Lowlands, inmiddels zo veel meer dan dat. Verwacht op Down The Rabbit Hole (wij mogen ‘DTRH’ zeggen) een positieve en gebalanceerde line-up voor de fijnproever, aangevuld door te gekke feestjes en mensen met een gezonde dosis levenszin. 

In 2020 moetsen we een jaar overslaan: door het aanhoudende coronavirus ging het festival niet door. Onder andere Disclosure, Doe Maar en Gorillaz sieren in 2021 het affiche.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

  • Locatie: Biddinghuizen, Nederland
  • Datum: 27 t/m 29 augustus 2021
  • Tickets: Uitverkocht
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.
Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?