Lowlands 2021 maakt wetenschapsprogramma bekend

621
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

Het wetenschapsprogramma van Lowlands 2021 is bekend. Dit jaar onderzoekt LL Science samen met Rad van Wetenschap een achttal cases.

Zoals ieder jaar is er op Lowlands meer te doen dan het checken van je favoriete bands. Zo kun je tijdens het feesten door nog wat bijleren tijdens het LL Science wetenschapsprogramma. Dit jaar werkt LL Science samen met Rad van Wetenschap en de Nationale Wetenschapsquiz. Daarnaast delen ook heel wat universiteiten en hogescholen uit heel Nederland hun kennis.

In het totaal vinden er acht onderzoeken plaats. Onder andere hoe ziet onze (food) lifestyle er in 2050 uit? Ook wordt alcohol eens goed onder de loep genomen. Zo lijken Alcohol en steady doktershanden geen gelukkige combinatie. Maar is dat wel zo? Dit onderzoek gaat verder waar Dokter Bibber gebleven is. Voor een overzicht van alle activiteiten kun je terecht op de website van het festival.

Lowlands 2021 From Home

Dit weekend geen Lowlands. Alweer. Dat hakt erin, maar aan ons allen de taak om de vibe van het door ons zo geliefde polderfestival springlevend te houden. Het is dus (toch nog) Lowlands-week op Festileaks. We pakken de hele week uit met tal van specials rondom Lowlands: van een online escape room, via een reeks terugblikken en artiest spotlights tot een verkiezing naar de beste LLine-up ooit. Share the LLove!

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)