Festileaks Festivalvakantie 2022: de kaartverkoop

Pohoda Stage
Photo: Monika Kovacova

Wil jij ook graag festivals ontdekken in het buitenland, maar is het moeilijk om je vrienden te overtuigen om dat eind te reizen? Met dat probleem rekenen we nu af. Festileaks organiseert met Festival Travel in juli 2022 een festivalvakantie: een groepsreis voor festivalfanaten per bus. De reis, van 6 tot en met 19 juli, voert naar twee bucketlist-festivals: Electric Castle (Roemenië) en Pohoda (Slowakije), met een tussenstop in Boedapest. Dat betekent dat in ieder geval Nick Cave, Gorillaz en Twenty One Pilots al op de muzikale gastenlijst staan. En jij kan er ook bij zijn! Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

Ga je mee op festivalvakantie naar Oost-Europa? Gezellig! Voor deze geweldige reis heb je een ticket nodig. Hiervoor krijg je:

  • Toegang tot Pohoda Festival 2022 (7 – 9 juli).
  • Toegang tot Electric Castle 2022 (13 – 17 juli).
  • Een campingplek op beide festivals (neem je eigen kampeerspullen mee).
  • De busreis van Utrecht, via de festivals en weer terug naar Utrecht, inclusief busentertainment.
  • 2 overnachtingen in Boedapest in de dagen tussen de festivals, inclusief een (optioneel) programma met activiteiten.
  • Een afsluitend diner op de laatste dag (maandag), excl. drankjes.
  • De tijd van je leven en een leger aan nieuwe beste vrienden!

Tickets kopen

De kaartverkoop voor de Festileaks Festivalvakantie start op 1 november 2021. Er is een zeer beperkt aantal van 50 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Wel kun je je nu al pre-registreren. Als je je uiterlijk op 29 oktober (12:00) opgeeft via onderstaande button, ontvang je:

  • 25 euro korting op je ticket (€ 749 i.p.v. € 774)
  • Voorrang op de kaartverkoop: je kunt dan al zondag 31 oktober tickets scoren.
  • Updates en nieuwtjes rondom de Festileaks Festivalvakantie.

Annuleringsbeleid

We begrijpen dat het moeilijk te voorspellen is hoe volgende zomer eruit gaat zien. Daarom hebben we een zo coulant mogelijk annuleringsbeleid opgesteld, zodat je met een gerust hart kan boeken. Zo kun je tot 1 maart kosteloos en zonder opgaaf van reden annuleren. Ook na deze datum krijg je nog een deel van je kosten terug. Mochten de festivals bovendien door covid-19 toch niet doorgaan, ontvang je sowieso je geld terug. Meer informatie hierover vind je in de annuleringsvoorwaarden.

Festileaks Festivalvakantie 2022

Festivalvakantie 2022

Wil jij ook graag festivals ontdekken in het buitenland, maar is het moeilijk om je vrienden te overtuigen om dat eind te reizen? Met dat probleem rekenen we nu af. Festileaks organiseert in juli 2022 een ‘festivalvakantie’: een groepsreis voor festivalfanaten van 6 tot en met 19 juli, per bus. De reis voert naar twee bucketlistfestivals: Pohoda (Slowakije) en Electric Castle (Roemenië), met een tussenstop in Boedapest. Dat betekent dat in ieder geval Nick Cave, Gorillaz, Twenty One Pilots, The Libertines, Metronomy, Deftones en Wolf Alice al op de muzikale gastenlijst staan. En jij kan er ook bij zijn!

Compleet verzorgde trip

Vanaf het moment dat je de Festileaks-bus in Utrecht instapt, regelen wij de trip helemaal voor je. Dit doen we samen met onze partner Festival Travel, die al jarenlange ervaring heeft met (festival)reizen. Samen zorgen we dat je veilig op de festivals belandt en daar een plek hebt om je (eigen) tentje op te zetten, uiteraard tussen je mede-reizigers a.k.a. nieuwe beste vrienden in spe. Ook doen we ons best om een aantal extra’s te fiksen op de festivals voor jullie als ultieme festivalfans.

In Boedapest regelen wij een slaapplek en een programma met toffe activiteiten, maar natuurlijk mag je ook op eigen houtje de stad verkennen. Dit geldt uiteraard voor de hele trip: haak aan bij de groep waar je wil, maar doe ook zeker lekker je eigen ding. Je kunt je daarom gerust alleen opgeven, maar ook met een groep kaarten kopen. Gezellig wordt het sowieso.

Tickets zijn vanaf nú te reserveren via de Festivalvakantie-pagina. Hier vind je ook extra informatie. De officiële kaartverkoop start op 1 november 2021, maar wie zich nu al registreert krijgt voorrang én 25 euro korting op het ticket. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers, dus wees er snel bij. Meer informatie vind je op onze speciale Festivalvakantie-pagina.