Beach House naar België; kanshebber Best Kept Secret 2022?

Foto: Eric Pamies

Beach House komt in 2022 met hun tour naar België. De rondreis door Europa stopt voorlopig op 9 juni en kent nog geen Nederlandse datum. Daarmee is het indie-duo een grote kanshebber voor Best Kept Secret 2022.

In 2022 zal de band rond zangeres Victoria Legrand en gitarist Alex Scally weer in België te vinden zijn. Tijdens de Europese leg van hun tour staan ze onder andere twee keer in België. Op 28 mei staan ze in De Roma in Antwerpen. Twee dagen later is de band te vinden in Ancienne Belgique in Brussel. Kaarten zijn vanaf 19 november om 10 uur hier te koop en kosten ongeveer 30 euro.

Er is pas één festivalshow bevestigd voor Beach House. Op 4 juni 2022 staan ze op het eerste weekend van de legendarische line up van Primavera Sound in Barcelona. Best Kept Secret 2022 vindt plaats van 10 tot 12 juni. Op 9 juni staat de band in Denemarken. Alle drie de dagen van het festival in de Beekse Bergen zijn dus nog vrij voor de band. In 2016 gaf de Dream pop band ook al een optreden op Best Kept Secret. Hier onder is de volledige tour te zien:

Nieuwe muziek

De nieuwe wereldtour van de band zal in het teken staan van hun nieuwe album Once Twice Melody. De volledige langspeler komt uit op 18 februari 2022. Gelukkig kunnen de fans al eerder naar de nieuwe muziek luisteren. Het duo heeft besloten om het volledige album eerst in delen beschikbaar te maken op streamingdiensten. De eerste van de vier verscheen vorige week donderdag. Chapter Two wordt gereleased op 8 december 2021, Chapter Three op 19 januari 2022 en Chapter Four en de hele plaat op 18 februari 2022. Mocht de band op Best Kept Scret 2022 staan kunnen we dus zeker de nieuwe nummers live horen.