Leak: Pinkpop verklapt komst Måneskin op social media

Eerder vandaag presenteerde Pinkpop een aantal nieuwe namen voor de 2022 editie. Måneskin was hier geen onderdeel van, toch stond de Italiaanse band in de gesponsorde post op de socials van Pinkpop. Een oplettende forumgebruiker spotte de leak op Facebook. Hiermee heeft het festival de komst van de Italiaanse band verklapt.

Al langer gingen er al geruchten rond over de komst van Måneskin naar Pinkpop 2022. Zo stonden de datum en locatie van het Limburgse festival al eerder tussen de ‘geplande evenementen Måneskin‘ op Google. Dit gerucht blijkt toch werkelijkheid, als we de post van het Pinkpop Festival mogen geloven. In een Facebookpost vinden we tussen de bevestigde namen ook de band rondom Damiano David. Måneskin staat echter nog niet op de affiches of de website van Pinkpop. Check de post op Facebook hieronder:

Måneskin

Måneskin werd opgericht in 2016 en verkreeg bekendheid in Italië door tweede te worden bij de Italiaanse X Factor. De band rondom Damiano David brak pas echt door na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 2021. Nummers als ‘Zitti E Buoni’ en ‘I Wanna Be Your Slave’ eindigen hoog in internationale hitlijsten. In 2022 reist de Italiaanse band door Europa met de ‘Loud Kids on Tour’. We zien ze twee keer in Nederland verschijnen. Met de immense populariteit van de band was het optreden in de AFAS Live binnen enkele seconden uitverkocht.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.