Justice in 2022 op festivaltour

Justice gaat in 2022 weer op festivaltour. Het Franse electrohouse-duo is aangekondigd voor het Spaanse festival FIB Benicàssim 2022. Gaan we ze ook tegenkomen in Nederland of België?

Waar de ene Franse electro-pioniers er dit jaar voor goed mee stopten, neemt Justice het stokje over. Ze zijn bekendgemaakt voor FIB Benicàssim 2022, een festival ten noorden van Valencia. Het duo staat daar onder andere naast Kasabian en Steve Aoki op het affiche. Welke dag van het festival Justice gaat spelen is op dit moment nog niet bekend. Het is niet de eerste keer dat de twee DJ’s uit Parijs op het festival te vinden zijn. In 2018 waren ze ook al van de partij op het festival.

Nederland en België

Aangezien Justice waarschijnlijk niet alleen op FIB Benicàssim 2022 staat deze zomer, is er een grote kans dat je ze dichterbij huis kan zien. In 2018 stonden ze op Pukkelpop en We Are Electric. Bij hun Europese tours wordt zowel Nederland als België nauwelijks overgeslagen. Het duo uit Parijs is midden juli op het Spaanse festival te vinden. Het is nog even afwachten hoe lang ze in Europa blijven, en welke festivals ze nog aan gaan doen in deze periode. Festivals als Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Dour zijn kanshebbers om het elektrohouse-koppel te verwelkomen.

We kunnen in ieder geval niet wachten om volgende zomer weer te kunnen dansen op hits als ‘We Are Your Friends’, ‘D.A.N.C.E.’ en ‘Genesis’. Een optreden van ‘de nieuwe Daft Punk’ staat garant voor een feestje. Hier leggen we je nog eens uit waarom.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen