Advertisement

Rage Against the Machine naar Europa in 2022

Rage Against the Machine

Rage Against the Machine is in 2022 te vinden in Europa. De band is bevestigd voor de Engelse festivals Reading en Leeds. Niet veel later volgde ook de aankondiging voor het Franse Rock en Seine.

It has to start somewhere, it has to start sometime. Nou het start voorlopig in Engeland, want Rage Against The Machine is terug! Zach de la Rocha heeft zich weer gevoegd bij zijn vrienden uit Los Angeles. In 2020 zou de Amerikaanse rockband al in Europa spelen, maar dat ging niet door vanwege de coronapandemie. De band sluit vrijdag 26 augustus Leeds festival af. Twee dagen later is het de beurt aan zusterfestival Reading.

Rock en Seine stond in 2021 niet meer op de planning nadat ze voor 2020 wel aangekondigd waren. Drie keer lijkt scheepsrecht te worden want komende zomer staat de band toch in Parijs. Twee dagen nadat Stromae eigenlijk het festival afsluit, vindt er nog een losse festivaldag plaats. Op dinsdag 30 augustus staat Rage Against the Machine met onder andere Run The Jewels als voorprogramma op Rock en Seine.

Geen data in Benelux

Voorlopig zijn er nog geen data voor Nederland of België voor de Amerikaanse rockband. Dat is niet heel bijzonder want die waren er ook niet in de oorspronkelijke tour. Vooralsnog lijken Tom Morello & co de tourdata van 2020 in te gaan halen. In dat geval zouden ook Lollapalooza Berlijn of Electric Picnic Festival in Dublin zich opnieuw kunnen opmaken voor een aardbeving. Het is afwachten of de band in 2023 terugkeert naar Europa. En dan maar hopen dat de mannen van Rage Against the Machine de weg naar Rock Werchter of Pinkpop kunnen vinden voor een set waarin elk nummer een Bombtrack is.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2022

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-30 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.