Mysteryland start pre-registratie; kaartverkoop op 22 februari

Foto: Bart Heemskerk

Je kunt je vanaf nu registreren voor de kaartverkoop voor Mysteryland 2022. De tickets van het festival gaan op 22 februari in de verkoop.

Tot 21 februari kun je je via deze link registreren voor de kaartverkoop van Mysteryland. Daarmee krijg je toegang tot de exclusieve pre-sale van het festival op dinsdag 22 februari om 12:00. Je kunt maximaal vier tickets per registratie aanschaffen. Omdat het festival officieel uitverkocht is, raadt het festival aan om je via de link te registreren. Er bestaat namelijk een grote kans dat de tickets uitverkocht zijn na de pre-registratie sale.

Het festival vindt plaats van 26 t/m 28 augustus 2022. De organisatie van het festival is er positief over dat Mysteryland dit jaar wel plaats kan vinden. Mocht het toch zo zijn dat het niet door kan gaan door corona, dan kun je het geld van je tickets terug krijgen.

Mysteryland 2022

Foto: Niels de Vries

Mysteryland 2022 vindt plaats op 26 tot en met 28 augustus in Haarlemmermeer, nabij Amsterdam. Elk jaar weet de organisatie de voetjes van de vloer te krijgen met een geheel dansbare line-up. In 2020 zouden onder meer Armin van Buuren, DJ Snake en Sam Feldt van de partij zijn, dit ging toen vanwege corona helaas niet door. Het festival is officieel al uitverkocht. Er zijn mensen die het geld van de tickets van vorig jaar terug hebben gevraagd. Deze tickets worden nog verkocht tijdens een exclusieve pre-sale op 22 februari. Je kunt je hiervoor registreren tot 21 februari.

  • Locatie: Haarlemmermeer, Nederland
  • Datum: 26-28 augustus 2021
  • Tickets: Uitverkocht, het is nog mogelijk om je te registreren voor een pre-sale via deze link.
  • Voor meer informatie kun je op de officiële website terecht
Mysteryland Logo

Mysteryland 2022

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 26-28 augustus 2022
Line-up
Alan Walker
DJ Snake
Paul Kalkbrenner
Tickets Niet meer beschikbaar.