Kensington naar Sziget 2022

Kensington © Rahi Rezvani 2019
Photo: Rahi Rezvani

Sziget 2022 maakt de komst van Kensington wereldkundig. De organisatie van het Hongaarse festival kwam zojuist met dit nieuws naar buiten tijdens Sziget Inside Out.

Joepie, een nieuwe naam voor Sziget 2022: Kensington. Dit nieuws kwam tijdens de livestream, genaamd Sziget Inside Out. De heren voegen zich toe aan een rijk gevuld affiche. Zo zijn onder ander Arctic Monkeys, Dus Lipa en Stromae komende zomer van de partij in Hongarije.

Tickets

Eerder gekochte tickets, van 2020 en 2021 blijven geldig voor komende editie. Daarnaast kun je ook al kaarten kopen voor de Sziget Express. Ben je nog aan het twijfelen of je wel met die trein op pad gaat? Wij somden zes reden op waarom je toch mee zou gaan met de Expres trein. Benieuwd hoe het er aan toe gaat? Lees dan snel ons dagboek vanop de Sziget Express.

Sziget 2022

sziget
Poto: Sandor Csudai (Sziget)

Sziget is een van de grootste festivals van Europa en vindt dit jaar voor de 28ste keer plaats. Het festival trekt een publiek uit heel Europa en draait niet enkel om muzikale toppers, zoals Dua Lipa, Stromae en Arctic Monkeys. Het festival voelt aan als één groot pretpark, maar dan zonder achtbanen en met een circus, bordspellen en Koreaanse acrobatiek.

  • Locatie: Óbudai-eiland, Boedapest, Hongarije
  • Datum: 10 t/m 15 augustus 2022
  • Tickets:  De tickets zijn in de verkoop en kosten €290,-. Gekochte tickets van 2020 of 2021 blijven geldig voor de komende editie.
  • Meer informatie vind je terug op de officiële website van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2022

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2022
Line-up
Ben Klock
RÜFÜS DU SOL
Sam Fender
Tickets Niet meer beschikbaar.