De muntprijs voor Pinkpop 2022 is bekend

Photo: Ron Mullenders

Pinkpop maakt de muntprijs voor de editie van 2022 bekend. Per consumptiemunt betaal je dit jaar €3,20.

Eerder wisten we al dat de muntprijs voor Pinkpop 2022 flink zou stijgen en boven de €3,00 zou uitkomen. Op de laatste editie was een token €2,80. Dit jaar mogen we €3,20 per munt neer leggen. De Pinkpop munten zijn per vijf verkrijgbaar dus dat betekent dat je €16,- betaalt voor vijf tokens.

De munten zijn niet voorafgaande aan het festival te bestellen. Ze zijn verkrijgbaar op het terrein bij de kassa’s of muntenautomaten. Daar kun je met cash of je pinpas betalen.

Dat de prijs van de tokens zo veel is gestegen is natuurlijk voor niemand leuk. Maar helaas kon ook Pinkpop er niet onderuit komen om de prijzen voor de munten omhoog te gooien. Dit komt omdat de organisatie van het festival niet om de stijgende prijzen van onder andere leveranciers en brouwerijen heen kan.

Jan Smeets - Pinkpop 2019
Photo: Bart Heemskerk/Pinkpop

Pinkpop 2022

Over iets meer dan een maand is het zo ver en kunnen we na drie jaar genieten van het Landgraafse festival. Dit jaar zijn er wel een aantal veranderingen op het terrein te vinden. Zo is er nu een silent disco, heeft de roze tent een andere plek gekregen en zijn de iconische trappen veranderd in een helling.

We kunnen dit jaar genieten van artiesten als Pearl Jam, Metallica, Volbeat, Twenty One Pilots en nog veel meer. Naar welke artiest kijk jij dit jaar het meeste uit? Laat het weten op ons festivalforum. En wil je alvast in de stemming komen voor Pinkpop 2022? Check dat vooral alvast even deze playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Femke Valks

Vanaf 2014 ben ik iedere zomer wel op een aantal festivals te vinden. Nog steeds een groot fan van pop-punk. Mijn all-time favoriete band is Green Day, verder vind ik Sum 41, Linkin Park en Muse helemaal geweldig. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig het fotograferen van concerten en het verzamelen van platen. :)

Meer van Femke