Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Muntprijs op jubileum-editie Pinkpop is €2,80

Photo: Ron Mullenders

De muntprijs op de jubileum-editie van Pinkpop is iets hoger dan voorgaande jaren. Per munt – en dus per biertje – betaal je dit jaar €2,80.

Vorig jaar lag de prijs per munt nog op €2,71. Voor die 9 cent krijg je wel wat voor terug. De munten zijn dit jaar per vijf te verkrijgen, dat kost je €14,-. De prijs voor andere hoeveelheden vind je hieronder.

Het uiterlijk van de munten is volledig afgestemd op de editie van dit jaar. Het karakteristieke roze van Pinkpop komt natuurlijk prominent naar voren. Ook de vijftigste verjaardag wordt nadrukkelijk gevierd. Net als op het polspandje zijn ’50’ en de kleur goud belangrijke details. Een echte jubileummunt dus.

Photo: Ron Mullenders

Festileaks Festival Awards

Was jij op Pinkpop dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”pinkpop”]

Pinkpop 2019

Pinkpop 2018 Mainstage
Photo: Monique Biermans /Festileaks

De 50e editie van Pinkpop werd gehouden in het pinksterweekend, van 8 t/m 10 juni in Landgraaf. Onder meer Mumford & SonsThe Cure en Fleetwood Mac. Met Festileaks hoefde je niks te missen van het festival: check bijvoorbeeld alle live-updates van het festival op onze site, Facebook en Instagram. Ook kun je interessante artikelen uit de rubriek ‘50 jaar Pinkpop‘ lezen, zoals over de dance-acts die de afgelopen jaren op Pinkpop hebben gestaan. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.