Opbouw Pinkpop 2022 gestart

Photo: Dennis van der Bruggen

Een heugelijk moment voor Pinkpop 2022! Op 1 mei, is de opbouw van het festival officieel gestart. Met nog minder dan twee maanden op de teller is het nu echt aftellen geblazen.

Nu de line-up, de plattegrond, de muntprijs en het blokkenschema bekendgemaakt is, begint ook de laatste stap bij het Limburgse festival: de opbouw! Meer dan twee jaar hebben we er op moeten wachten, maar het Pinkpopterrein wordt eindelijk weer opgebouwd. De aankomende weken wordt er hard gewerkt om de South Stage, IBA Parkstad Stage en alle andere onderdelen van het terrein klaar te maken voor Pinkpop 2022.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en de tekst 'PNKOPOR PNK 17/18/19 JUNI 2022 MEGALAND LANDGRAAF PINKPOP 2022 OPBOUW GESTART!'

Aftellen

Met de opbouw van het terrein, is het aftellen echt begonnen. De laatste loodjes zijn vaak het lastigst: zo ver weg, maar toch zo dichtbij. Gelukkig biedt de wachttijd ook ruimte voor de voorbereidingen. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de lastigste clashes van Pinkpop 2022? Misschien is de aankomende weken de uitgelegen kans om je zangkunsten te oefenen met de Pinkpop 2022 afspeellijst. Ook heb je genoeg tijd om te oefenen hoe je je tent op moet zetten, en belangrijk nog, hoe die tent weer opgevouwen moet worden.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.