Pinkpop 2022 maakt met o.a. Floor Jansen de line-up compleet

Goed nieuws voor alle Pinkpop fans! Het festival maakt vandaag de laatste lading namen bekend. Met de komst van onder meer Floor Jansen is de line-up voor Pinkpop 2022 compleet.

Met de toevoeging van Floor Jansen, Mother Mother en Dead Poet Society is het affiche van Pinkpop 2022 rond. Eerder kondigde het festival al aan dat Pearl Jam, Metallica en Imagine Dragons de headliners zijn van het festival in 2022. Daarnaast staan ook Twenty One Pilots, Måneskin en Volbeat op het affiche. Vandaag zijn daar Floor Jansen, Mother Mother en Dead Poet Society aan toegevoegd waardoor de line-up van Pinkpop 2022 compleet is.

Eerder werd al bekend dat het affiche bijna rond was en we nog op slechts één naam moesten wachten. Die laatste bekendmaking is Dead Poet Society. De Amerikaanse band zal zondag 19 juni op de planken van het Limburgse festival staan.

Floor Jansen staat komende zomer op het Pinkpop podium als vervanger van The Pretty Reckless. Zij hebben hun zomertour moeten afzeggen vanwege onvoorziene logistieke omstandigheden. Mother Mother komt Kacey Musgraves vervangen. En zo hebben we een definitieve line-up voor de komende editie van Pinkpop.

Photo: Dennis van der Bruggen

Voorpret

Nu het affiche voor Pinkpop 2022 volledig bekend is, is het tijd voor de voorpret. Met de spotify lijst die hieronder staat, kun je alvast genieten van een playlist met artiesten die volgend jaar op het festival staan. Wil je daarnaast op de hoogte blijven van al het nieuws en de geruchten rondom Pinkpop? Of wil je gezellig meepraten over Pinkpop 2022? Check dan even ons forum!Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen