Pinkpop
Tickets
17-19 juni 2022
Nederland
Landgraaf, Nederland

Nieuw op Pinkpop 2022: inleveren van je ongebruikte munten

Photo: Ron Mullenders

Goed nieuws voor de Pinkpop-gangers! Een grote festivalergernis wordt dit jaar opgelost. Komende editie is het mogelijk om je ongebruikte munten terug in te leveren voor geld.

Het roze festival lijkt hiermee de bezoekers tegemoet te komen na de flinke stijging van de muntprijs dit jaar. Alle munten die je niet meer nodig hebt zijn dit jaar op vrijdag, zaterdag en zondag terug in te ruilen voor je zuurverdiende knaken. Let op: dit is enkel mogelijk tussen 21:00 en 00:00 bij de muntenkassas rondom de ingang van het festival.

Pinkpop 2022

Over minder dan twee weken kunnen we na drie jaar eindelijk weer genieten van het Landgraafse festival. Dit jaar zijn er wel een aantal veranderingen op het terrein te vinden. Zo is er nu een silent disco, heeft de roze tent een andere plek gekregen en zijn de iconische trappen veranderd in een helling. 

We kunnen dit jaar genieten van artiesten als Pearl Jam, Metallica, Volbeat, Twenty One Pilots en nog veel meer. Naar welke artiest kijk jij dit jaar het meeste uit? Laat het weten op ons festivalforum. En wil je alvast in de stemming komen voor Pinkpop 2022? Check dat vooral alvast even deze playlist.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2022

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 17-19 juni 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.