Lowlands 2022 presenteert het Hacienda programma

Photo: Bacardi Nederland

Het programma voor de Hacienda op Lowlands 2022 is bekend. Naast overheerlijke cocktails worden hier ook meer dan genoeg dansbare deuntjes gemixt. Funk, disco, hiphop, soul, tropicalia, je vindt het allemaal in de Hacienda.

Ook de welbekende Hacienda is gewoon weer van de partij op Lowlands 2022. Hier dompel je jezelf even onder in de hete beats met een koude cocktail. Het programma van de Hacienda op Lowlands 2022 lees je hieronder:

Met deze bekenmaking komen we een stapje dichterbij een volledige line-up van Lowlands 2022. Ruim een week geleden werden onder meer Altin Gün en Weval nog aan het programma toegevoegd. Met nog ruim een maand tot de start van Lowlands 2022, is het al zeker wel tijd voor voorpret. En dat gaat natuurlijk alleen maar gepaard met onze Lowlands-playlist op Spotify.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.