Bekijk de plattegrond van Lowlands 2022

Lowlands
Photo: Bart Heemskerk (Lowlands 2018)

De Alpha vinden lukt vast nog wel, maar met al die talloze kleinere podia van Lowlands 2022 kunnen we het ons voorstellen, dat je wel een plattegrond kunt gebruiken. Niet getreurd, want op onderstaande kaart kun je precies zien waar je nou precies moet zijn voor bijvoorbeeld het Ohlalalaantje, de Juliet of de Adonis.

Lowlands is groot! Het festival kent zo’n 12 podia met programmering en je bent dus veel bezig om van de ene stage naar de andere te lopen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je weet waar je naartoe moet. Via onderstaande plattegrond stippel je je route in een mum van tijd uit.

Wil je de plattegrond in hogere kwaliteit checken? In de Lowlands 2022 app kun je zo veel zoomen als je wilt. In die app vind je ook een horeca plattegrond, waarop je precies kunt zien waar je welk eten en drinken kunt halen. Heb je de kaasfondue al gevonden?

Als je alvast een goed beeld wilt krijgen van het terrein van Lowlands, kun je het beste de video rondleiding kijken. Daarin neemt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg je – op een rondrijdende sofa – mee over het festival. Met natuurlijk extra aandacht voor alle nieuwigheden, zoals de vernieuwde brug des niet-meer-zo-doods of de Current stage.

Lowlands 2022 Kaart

lowlands plattegrond

Mis niks van Lowlands 2022

Festileaks doet uitgebreid verslag van Lowlands 2022. De hele week warmen we je op voor het festival in Biddinghuizen met voorbeschouwingen. Tijdens het weekend lees je reviews van de grootste acts. Ook delen we de hoogtepunten per dag en brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanaf het terrein. Achteraf kun je weer stemmen op het Festivalrapport, maken we de Top 25 volgens het publiek bekend en luister je een speciale episode van De Festivalpodcast.

Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.