Best Kept Secret host event op Amsterdam Dance Event 2022

ADE
Credits: Laura Jacobs

Goed nieuws voor fans van Best Kept Secret. Het festival dat normaliter in juni plaatsvindt in Hilvarenbeek maakt dit najaar een uitstapje naar Amsterdam Dance Event. Het festival brengt op zaterdag 22 oktober het concept Secret Artists in Residence naar de Melkweg.

Onder andere MAAJI (Maarten Vos & JS Park), Pitto, Ultrastation (Nuno dos Santos & Cosmic Force) en één, nog geheime act zullen de avond muzikale inhoud geven. De artiesten op de line-up sluiten zich een week voorafgaand aan het evenement op in een pop-up studio in het BUNK Hotel in Amsterdam Noord. Het resultaat van die studiosessies zal tijdens ADE 2022 door de speakers schallen. Het is daarmee voor het eerst dat Best Kept Secret haar naam verbindt aan een gelegenheid tijdens Amsterdam Dance Event.

Tickets voor Best Kept Secret x ADE

Kaarten voor het event op zaterdag 22 oktober zijn inmiddels al in de verkoop gegaan. Tickets kosten €21,25 per stuk. Houd er rekening mee dat je voor toegang tot de Melkweg een los (dag)lidmaatschap nodig hebt.

Secret Artists in Residence

Een week voordat BKS 2022 startte in juni van dit jaar, werd het zaadje voor Secret Artists in Residence geplant. Verschillende muzikanten werden bij elkaar gezet tijdens onorthodoxe, soms magische jamsessies. Producer Pitto overzag het project, terwijl grote namen als Colin Benders, black midi, Tessa Rose Jackson, Sjamsjoedin, Niels Broos, Maarten Vos en JS Park namen met alle liefde deel.

Voornamelijk die twee laatstgenoemden hebben zich tijdens Best Kept Secret helemaal gevonden in hun gedeelde passie voor modulaire synthesizers en besloten daarom het collectief MAAJI te starten. Tijdens ADE zullen zij dus voor het eerst hun gemeenschappelijke meesterwerk ten gehore brengen.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2022

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 19-23 oktober 2022
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.