Ghost week voor Graspop 2023 naar Zweeds festival

De Zweedse metalband Ghost gaat na jaren weer op de festivals spelen. Nadat ze in 2018 nog Wacken Open Air en Graspop aandeden volgde er enkel nog een zaaltournee. De band maakt nu bekend dat ze begin juni op Sweden Rock aantreden.

En dat is direct goed nieuws voor de Graspop-ganger. Het optreden van Ghost staat namelijk gepland op 10 juni 2023. Dat is een week voordat het gitaargeweld in Dessel losbarst. In 2018 kregen de Zweden ook al eens een spot toegewezen op het grootste metalfestival van België. Ghost was toen de laatste act die tijdens de XL-editie aan mocht treden voor de headlineshow van Guns N’ Roses.

Met de bevestiging voor Sweden Rock zijn Papa Emeritus en zijn vazallen dus opnieuw in de buurt. Zie jij Ghost graag samen met de eerder bekendgemaakte Mötley Crüe en Def Leppard terug op de affiche?

Start ticketverkoop en andere geruchten

Het is nog niet duidelijk wanneer de ticketverkoop van Graspop 2023 start. De organisatie zegt dat je daarvoor een oogje op de socials moet houden. Ook is het nog even afwachten wie er op de rest van het affiche verschijnen. Er zijn met bijvoorbeeld Slipknot en Avenged Sevenfold in ieder geval geruchten genoeg die spelen. Vooralsnog is het afwachten wie Mötley Crüe en Def Leppard gaan vergezellen in Dessel komende zomer.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam