Graspop 2023 presenteert Parkway Drive

Weer een nieuwe naam voor Graspop 2023. De heren van Parkway Drive spelen komende zomer op zaterdag 17 juni in Dessel.

Eerder kregen we namen als Slipknot, Def Leppard en Mötley Crüe voorgeschoteld. De twee laatste acts staan op zondag 18 juni op het hoofdpodium van Graspop 2023. Slipknot en Parkway Drive staan beide gepland op zaterdag 17 juni. Tickets gaan binnenkort pas in de verkoop. Een exacte datum kennen we nog niet.

De laatste keer dat we Parkway Drive nog op een Belgisch festival zagen dateert weer van 2019. Toen stonden de Australiërs op Rock Werchter. In 2022 ging de metalcore band nog wel op tournee maar enkel zaalshows stonden toen op de planning. Komende zomer staan ze dus weer op festivals en sluiten ze de North Stage van Graspop af, maar ook het Nederlandse Jera on Air.

Kan een afbeelding zijn van tekst

Wie zien we mogelijk nog meer op Graspop 2023?

Aangezien het festival in België komend jaar weer 4 dagen duurt, zijn we dus nog op zoek naar een heleboel headliners. De eerste vier kennen we al, maar wie mag zich nog tot mogelijke headliner bekronen? Onder anderen Avenged Sevenfold, Pantera en Ghost maken grote kans. Ook Avenged Sevenfold heeft iets goed te maken na hun afzegging van dit jaar.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.