Travis Scott bevestigt eerste Europese festivalshow van 2023

travis scott

Travis Scott bevestigt zijn eerste Europese festivaloptreden van 2023. Het Italiaanse I-DAYS Festival heeft de rapper gestrikt voor een optreden op 30 juni. Daarmee vergezelt hij de eerder bekendgemaakte Paolo Nutini en Florence + the Machine.

Met de eerdere bevestiging voor Rolling Loud 2023 was de terugkeer van Travis Scott naar de festivals al een zekerheid. Nu de rapper uit Houston ook I\-DAYS Festival heeft toegevoegd aan zijn tourschema lijkt de bevestiging van een Europese tournee een kwestie van tijd. Travis was in 2019 voor het laatst op Nederlandse grond te bewonderen. Tijdens WOO HAH! 2019 gaf hij een allesverwoestend optreden op de Snipes Stage.

Kanshebber voor WOO HAH!

In 2021 was er veel ophef over Travis Scott en zijn eigen festival Astroworld. Hier kwamen namelijk 10 mensen om het leven door verdrukking in het publiek. Het Amerikaanse Rolling Loud 2023 is zijn eerste festivaloptreden sinds de gebeurtenis. Rolling Loud kent geen Nederlandse edities maar is toch zeer interessant om in de gaten te houden. Het Nederlandse WOO HAH! is afgelopen jaar namelijk een samenwerking aangegaan met Rolling Loud. Het is daardoor goed mogelijk dat veel artiesten beide festivals aandoen.

Rolling Loud Europe Logo

Rolling Loud Europe 2024

Locatie
Oostenrijk
Ebreichsdorf, Oostenrijk
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nicki Minaj
Tickets Kopen