CORE Festival 2023 trapt af met alt-J, Goldband en meer

Het Belgische CORE Festival 2023 is los! De eerste 13 namen zijn bekend, waaronder alt-J en Goldband. Wie van dit lijstje zien we ook terug in Nederland?

In het laatste weekend van mei kunnen we in Brussel weer genieten van een hoop fijne namen. In het Ossegempark zullen artiesten van over de hele wereld neerstrijken om de Belgische festivalzomer af te trappen. Er kan vooral gedanst worden op de bevestigde namen. Bijvoorbeeld bij Romy en The Blessed Madonna, maar ook bij Angèle en Honey Dijon. De volledige lijst met namen voor CORE Festival 2023 lees je hieronder.

Kanshebbers BKS en DTRH?

Het festival in Brussel vindt plaats op 27 en 28 mei 2023, twee weken voor Best Kept Secret en een maand voor Down The Rabbit Hole. Dat betekent dat de eerste namen voor CORE Festival 2023 ook mogelijke kanshebbers zijn voor deze Nederlandse festivals. Zo is Romy al bevestigd voor DTRH 2023. De eerste bevestiging van Best Kept Secret moet nog vallen, maar namen als Charlotte Adigery, NxWorries en Unknown Mortal Orchestra zouden passen binnen het plaatje. De kans dat alt-J BKS aan zal doen, is dan weer klein. Dit jaar stond de band al op het podium in Hilvarenbeek.

Ticketinformatie

Kaartjes voor de tweede editie van het festival kunnen al snel worden bemachtigd. De voorverkoop begint 16 december om 11 uur ’s ochtends. Je kunt je hiervoor aanmelden via de officiële website. De algemene verkoop begint maandag 19 december om 3 uur ’s middags. Een entreekaartje voor het hele weekend kost 147 euro. Voor een dagkaart leg je 82 euro neer. De kaarten zijn enkele euro’s goedkoper in de voorverkoop. Wie dus geïnteresseerd is om met de voetjes van de vloer te gaan in Brussel en nog geen kerstcadeau weet, is bij deze getipt.

CORE Festival Logo

CORE Festival 2023

Locatie
België
Brussel, België
Datum 27-28 mei 2023
Line-up
Moderat
alt-J
Angèle
Moderat, alt-J, Angèle +66 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.