Leak: verkoop Best Kept Secret 2023 begint volgende week

BKS 2019
Photo: Ben Houdijk / Best Kept Secret Festival

Januari is alweer bijna voorbij, en toch houdt de organisatie van Best Kept Secret 2023 de line-up nog steeds geheim. Maar daar komt snel verandering in! Het lijkt er namelijk op dat de verkoop voor het festival in de Beekse Bergen op donderdag 2 februari van start gaat.

Afgelopen maand bracht Best Kept Secret 2023 naar buiten dat ze het merendeel van het programma in januari bekendmaken. Dat kan nu elk moment gebeuren, want bestkeptsecret.beeksebergen.nl verklapte dat de accommodaties in de Beekse Bergen volgende week te koop zijn. Een oplettende gebruiker van het Festileaks forum ontdekte een klok die aftelt naar 11:00 op donderdag 2 februari. Deze klok is inmiddels weer verwijderd, maar dankzij het forum hebben we de screenshots:

Een verblijf in de Beekse Bergen tijdens BKS koop je altijd in combinatie met een weekendticket. Normaal gesproken zijn die dan ook op hetzelfde moment te koop. Met deze screenshots kunnen we dus vrij zeker zijn dat de tickets voor Best Kept Secret 2023 op donderdag 2 februari om 11:00 in de verkoop gaan.

De afgelopen jaren begon de verkoop doorgaans in de week ná de bevestiging van de eerste namen. Dat betekent dat we deze week de line-up voor het Brabantse festival kunnen verwachten! Houd onze app in de gaten (Android/iOS) om dit best bewaarde geheim van 2023 niet te missen.

Best Kept Secret 2023

Best Kept Secret won vorige week nog de award voor Europa’s beste medium-sized festival van 2022. Wordt de editie van 2023 net zo’n succes als afgelopen jaar? Onder andere The 1975 is kanshebber om dit jaar de ONE af te sluiten, maar echte inkoppers zijn er niet. Het Festileaks forum is dé plek voor de laatste speculaties en leaks. Het is ook nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de pre-sale van het festival, mocht je dat nog niet hebben gedaan.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen