Terugblik: de top 25 van Best Kept Secret 2023

BKS 2022
Photo credit: Debbie Spaan / Festileaks

Bijna drie maanden geleden stonden we met zijn allen in de tropische hitte in Hilvarenbeek. Wat was het weer een geweldige BKS-editie! Bezoekers van Best Kept Secret 2023 stemden op de beste acts van het weekend, wat resulteerde in een prachtige top 25. Nu kun je ook je stem uitbrengen voor de beste festivalact van alle festivals van 2023.

Festileaks is weer op zoek naar de beste festivalacts van het jaar.
Het publiek bepaalt de top 100!
Breng je stem uit en selecteer jouw top 10 festivalacts van 2023!

Er stonden weer vele parels op de podia van Best Kept Secret. Of je nu het hele weekend in The Secret vertoefde of op het strand bij de ONE rondhing, het programma stond bomvol prachtige acts. Best Kept Secret 2023-gangers stelden bij thuiskomst via de socialemediakanalen van Festileaks hun top 25 samen. Dat resulteerde in de volgende spetterende lijst:

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

De top drie

En dan… de podiumplekken! Op nummer drie: Caroline Polachek, die ondanks een luchtweginfectie haar gouden keeltje liet horen tijdens een sprookjesachtige show. De tweede plek is voor The Chemical Brothers, die bewezen zelfs na drie decennia de relevantste headliner van BKS te zijn. Het goud van deze editie is voor Young Fathers, die de hele bloedhete TWO volkomen plat speelden met een set vol publieksfavorietjes als ‘Get Up’ en ‘Shame’.

  1. Young Fathers
  2. The Chemical Brothers
  3. Caroline Polachek

Kun jij je vinden in deze lijst, of zijn er volgens jou acts die het nóg beter hebben gedaan dit seizoen? Breng dan snel je stem uit en laat ons weten wat volgens jou de allerbeste optredens van de festivalzomer waren. Binnenkort maken we bekend wie in de voetsporen treden van onder andere Goldband, The National en Pearl Jam.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.