SBS6 start talentenjacht voor plekje op Pinkpop

Foto: Dennis van der Breggen / Festileaks

Podiumbeesten opgelet: in een nieuw SBS6-programma genaamd ‘The Talent Scouts’ gaan vijf bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de perfecte artiest te scouten. Pinkpop belooft de winnaar een plek op hun festival.

Talpa Entertainment Productions komt met een nieuw format: ‘The Talent Scouts’. Coaches {{Angela Groothuizen}}, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie krijgen een bedrag van 5.000 euro per aflevering om te bieden op auditanten. Uiteindelijk wordt dit geld gebruikt om in de artiesten te investeren.

Met die investering kunnen de coaches de talenten klaarstomen voor hun eventuele optreden op Pinkpop 2023! Het programma wordt geprestenteerd door Youtuber Kalvijn. Op 7 april verschijnt het programma op tv. Talenten kunnen zich nog steeds aanmelden als solo, duo of band.

Voorgangers

De toekomstige Pinkpop-ster is niet de eerste artiest die zijn doorbrak via een talentenjacht te danken heeft. Denk aan Waylon, Maan of Nielson, die allemaal op de al dan niet denkbeeldige stip hebben gestaan. Er zijn ook behoorlijk wat internationale sterren doorgebroken via een tv-programma. Zo waren Justin Timberlake, Britney Spears en de leden van One Direction ooit op auditie voor een talentenjacht.

Pinkpop

Inmiddels heeft Pinkpop 46 namen bevestigd, een paar dagen geleden voegde het festival nog een tiental namen toe. De rest van het programma is nog even afwachten. Wel kunnen we met zekerheid zeggen dat er een mysteryguest komt aangevlogen vanaf het talpa-eiland. Of de Pinkpopfans zitten te wachten op de winnaar van ‘The Talent Scouts’ is nog de vraag.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.