Pinkpop 2023 bevestigt Tom Odell, Warpaint en meer

Tom Odell
Photo: Sony Music

Hoera! Er zijn weer nieuwe namen voor Pinkpop 2023. Onder meer Tom Odell en Warpaint zijn komende zomer te zien op het festival in Landgraaf.

Het affiche van Pinkpop 2023 begint stilaan vorm te krijgen. Naast de bovenstaande namen komen ook Tove Lo, Xavier Rudd en Picture this naar Landgraaf. Het is een heel pakketje met kersverse acts. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwkomers.

De drie headliners zijn ondertussen al bekend. Zo staan P!nk, Red Hot Chili Peppers en Robbie Williams op het hoofdpodium van het Limburgse festival. Onder meer The War on Drugs, Machine Gun Kelly en Tash Sultana zijn komende zomer ook van de partij.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste Pinkpop nieuwtjes? Download dan snel de Festileaks App en laat de notificaties aanstaan. Zo krijg je een pushbericht bij groot concert- en festivalnieuws. Download ‘m in de App Store of Play Store.

Tickets

Wie graag nog een kaartje wil scoren moet snel zijn. Na twee dagen is de helft van de Pinkpop-tickets al de deur uit. Vooral de weekendtickets zijn erg gewild. Vooralsnog zijn er nog steeds tickets beschikbaar en zijn te koop via ticketmaster.

Heb je je ticket al binnen? Kom dan nu alvast in de stemming door de Pinkpop 2023 afspeellijst keihard aan te zetten! Ben je benieuwd wat andere vinden van de ticketprijzen, headliners en mogelijke nieuwe namen? Neem dan vooral een kijkje op het Festileaks forum.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen