Zaterdagtickets Graspop 2023 uitverkocht

Graspop 2018
Photo: Graspop Press

De zaterdagtickets van Graspop 2023 zijn volledig uitverkocht. Dit nieuws maakt de organisatie van het Belgische festival bekend via sociale media.

Wie zaterdag 17 juni graag eens een bezoekje bracht aan Graspop, is eraan voor de moeite. De kaarten voor die dag zijn namelijk allemaal de deur uit. Onder meer Slipknot, Parkway Drive en Architects staan op zaterdag geprogrammeerd.

Wil je koste wat kost toch die zaterdag op Graspop staan? Geen paniek. Je kan je inschrijven voor de wachtlijst. Daarnaast zijn er nog steeds combitickets beschikbaar. Hiervoor ben je een €299,- kwijt. Ook de toegangskaarten voor donderdag, vrijdag en zondag zijn nog altijd ter beschikking.

Nog twee headliners te gaan

Welke artiest krijgt dat laatste grote plaatsje op het affiche? De eerste zes headliners voor het festival in Dessel kennen we al. Onder meer Ghost, Gojira, Def Leppard en Mötley Crüe zijn van de partij. Maar wie mag zich bij het rijtje toevoegen? Wordt het Guns N' Roses? Of misschien komen de heren van Avenged Sevenfold nog wel eens naar België?

Ben jij er heilig van overtuigd dat jouw favoriete band op Graspop speelt? Overtuig de andere festivalgangers of speculeer verder op het Festileaks Forum. In het Graspop 2023-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.