Kanshebbers Down the Rabbit Hole 2023; 34x nieuw voor Roskilde

Rosalía
Photo: Daniel Sannwald

Het Deense Roskilde maakt nieuwe namen bekend. Het festival vindt plaats in hetzelfde weekend als Down The Rabbit Hole 2023. Wie reizen er af naar Beuningen?

De Deense gigant Roskilde 2023 onhult 34 nieuwe acts waaronder Lil Nas X, Rosalía, en Fever Ray. Eerder werden al Burna Boy, Christine and the Queens, Blur en Queens of the Stone Age uit de hoge hoed getoverd. Gaan Down the Rabbit Hole 2023 of Rock Werchter 2023 hier een aantal namen van meesnoepen? De festivals vinden gebroederlijk plaats in hetzelfde weekend.

Onder meer Rosalía en Lil Nas X gaan verder door naar het Belgische Werchter. Wie volgt het voorbeeld op en zien we komende zomer terug op Hotot of Teddy Widder? Zie hieronder de volledige lijst met namen.

 • Lil Nas X
 • Rosalía
 • Central Cee
 • Fever Ray
 • J.I.D
 • Lock Up
 • Rema
 • Tinariwen
 • Armand Hammer
 • Billy Woods
 • Body Type
 • Brimheim
 • Candy
 • Clara
 • Deaf Club
 • Destroy Boys
 • D1MA
 • DOMi & JD BECK
 • Florist
 • Gabber Modus Operandi
 • Girls In Airports
 • GloRilla
 • Grace Ives
 • Jockstrap
 • Lady Neptune
 • Lucrecia Dalt
 • Mor
 • Nova Twins
 • Perturbator
 • The Po’ Ramblin’ Boys
 • Siamese
 • TootArd
 • Wu-Lu
 • Yaya Bey

Tickets en meer info

Wie het hele weekend van het festival wil genieten is 2400 Deense Kroon (DKK) kwijt, dat is omgerekend 322,64 euro. Voor wie één dag voldoende vindt zijn er dagkaarten voor 1200 DKK, dat is 161,32 euro.  Ook biedt het festival de optie om je weekendticket in termijnen te betalen. Kijk voor meer informatie op de website van Roskilde. Overweeg jij te gaan? Of blijf jij dichterbij huis en zie je een aantal namen graag terug op Down the Rabbit Hole? Laat je horen op ons forum of bekijk ons geruchtenoverzicht.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.