Ein-de-lijk: Best Kept Secret 2023 komt dinsdag 7 februari met line-up

bks 2022 publiek
Photo credit: Jokko / Best Kept Secret Festival

Januari duurt nog precies één dag, maar van de line-up van Best Kept Secret 2023 nog steeds geen spoor. Wel maakt het festival eindelijk een einde aan de stilte: volgende week dinsdag komt het programma dan toch echt naar buiten.

Best Kept Secret doet zijn naam dit jaar eer aan. Indie-fans in binnen- en buitenland wachten inmiddels al maanden op de eerste namen voor het festival in Hilvarenbeek. Meestal deelt BKS rond november de eerste bevestigingen, maar dit jaar kwam vlak voor kerst pas het eerste bericht: de line-up zou in de loop van januari volgen. Ook in januari bleef het dertig dagen stil, maar nu is het hoge woord eruit. Volgende week maakt het Brabantse festival het merendeel van het programma bekend. Op dinsdag 7 februari om precies te zijn, laten ze in de comments weten.

Leak verkoop Beekse Bergen

Vorige week leek het er nog op dat we de namen al sneller konden verwachten. Een leak op de website van de Beekse Bergen gaf aan dat de accommodaties daar op donderdag 2 februari in de verkoop gaan. Dit blijkt dus toch niet te kloppen. Waarschijnlijk heeft de organisatie het grote moment toch nog een weekje uit moeten stellen. Wat de oorzaak is van de lange onzekerheid horen we hopelijk later. Wie weet geeft de line-up volgende week al wat meer inzicht in wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld.

Best Kept Secret 2023

Met al het gedoe rond de aankondiging van de line-up, zou je bijna vergeten dat BKS eerder deze maand bekroond werd tot beste medium-sized festival van Europa. Met The Strokes, Nick Cave & The Bad Seeds en alt-J bovenaan de poster was de editie van 2022 dus een groot succes. Hopelijk kan Best Kept Secret 2023 die goede lijn ondanks wat opstartproblemen gewoon doorzetten. Onder andere Ben Howard, The 1975 en Interpol maken kans op een plekje op het affiche. Of tovert het festival toch nog Blur, Björk of Frank Ocean uit de hoge hoed? Één ding is in ieder geval zeker: je kan je nog steeds aanmelden voor de pre-sale!

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Kopen