Lil Uzi Vert, Yung Lean, S10 en meer naar Rolling Loud Rotterdam 2023

Wat ooit WOO HAH! was is nu Rolling Loud Rotterdam 2023 en naast de al aangekondigde headliners bevestigt het festival nu de eerste namen. Aankomende zomer staan LIL UZI VERT, Yung Lean en nog veel meer in en om Ahoy.

S10, Hef en Ski Mask zitten ook bij de nieuwe namen die Rolling Loud Rotterdam 2023 aankondigt voor het hiphopfestival in Ahoy deze zomer. Het festival vindt dit jaar plaats op 30 juni en 1 juli in en om Ahoy. Eerder werden de headliners Kendrick Lamar en Travis Scott al bekend gemaakt, wat grote verwachtingen wekte voor de rest van de line-up. Gelukkig worden de rappers vergezeld door een mooi lijstje artiesten uit de hiphopwereld.

Naast dit rijtje artiesten staan er ook surprise artiesten op de planning. Maar wie dit zijn komen we op het festival zelf pas achter. Dit zijn zeker nog een handje vol artiesten want de organisatie belooft op de website 50+ artiesten op 4 verschillende stages. En op de poster staan nog geen 50+ artiesten merken fans goed op.

Kaarten Rolling Loud Rotterdam 2023

Wie naar Rotterdam wil aankomend jaar kan zijn kaartjes al halen via de website. De festivalkaartprijs is bijna overal gestegen dit jaar en ook bij Rolling Loud Rotterdam leg je flink wat neer om er bij te zijn. Een weekend kaartje kost dit jaar €199 en voor de early bird dag tickets ben je €115 kwijt. Ook zijn er weer een aantal luxe pakketten te koop. Het festival geeft daar in drie extra opties: General admission+, VIP en Munchies. Elk pakket heeft zijn eigen voordelen zoals niet in de rij hoeven staan, een exclusief Munchies Merchandise pack en gegarandeerd plek vooraan bij de mainstage.

Rolling Loud Rotterdam Logo

Rolling Loud Rotterdam 2023

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 30 juni - 1 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.