Advertisement

WOO HAH! gaat verder als Rolling Loud Rotterdam

Het bekende hiphopfestival WOO HAH! krijgt een nieuw jasje. Vanaf volgend jaar heet het evenement Rolling Loud Rotterdam. De organisatie maakt ook gelijk headliners Kendrick Lamar en Travis Scott bekend.

Na de samenwerking tussen WOO HAH! en Rolling Loud afgelopen jaar gaat de organisatie dit jaar nog een stapje verder. Het welbekende Nederlandse hiphopfestival WOO HAH! gaat vanaf nu verder onder de naam: Rolling Loud Rotterdam. En daar komen een heleboel veranderingen bij kijken.

Een ding is zeker, de organisatie brengt aankomende editie twee ijzersterke headliners naar Rotterdam: Kendrick Lamar en Travis Scott. Deze twee rappers zijn net bevestigd als headliners van het 2-daagse festival wat plaats vindt op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023. Op de vrijdag sluit Kendrick Lamar het festival af, en op zaterdag Travis Scott. Naast een naamsverandering en een dag minder verandert het festival ook van locatie. Eerder liet de organisatie al weten Hilvarenbeek te verlaten, nu is het duidelijk dat Ahoy, Rotterdam daar voor in de plaats komt.

Nieuwe Locatie

Ahoy, Rotterdam. Dan denkt iedereen snel aan concertzalen en niet meteen aan een buiten festival. Maar de organisatie laat weten in een persbericht dat het festival zowel binnen als buiten en rondom Ahoy georganiseerd wordt. Er zullen een totaal van vier stages zijn en meer dan 50 artiesten. Door de extra ruimte en mogelijkheden wat betreft geluid en licht hoopt het festival dagelijks zo’n 40.000 bezoekers te trekken. Wat ooit begon als een eendaags festival in de spoorzone in Tilburg met 4.000 bezoekers is nu uitgegroeid tot een van de grootste hiphopfestivals in Europa.

Met de stap naar de grote stad moeten fans de camping van WOO HAH! ook gaan missen. Die komt helaas aankomende editie niet meer terug.

Kaartverkoop

Aanstaande zaterdag 10 december om 10.00 begint de kaartverkoop voor Rolling Loud Rotterdam 2023 via de website. Voor een early-bird weekend ticket ben je dan €199 kwijt. Daarna gaan de normale kaartjes in de verkoop die beginnen op €269. Aan grote headliners hangt eenmaal een grote prijs. Naast normale kaartjes zijn er ook nog allerlei VIP-pakketten beschikbaar waar je bijvoorbeeld garantie krijgt voor een plekje vooraan bij de mainstage.

Rolling Loud Rotterdam Logo

Rolling Loud Rotterdam 2023

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 30 juni - 1 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.