DGTL 2023 deelt timetable

Neem de fluorstift maar vast uit jullie kast, want het puzzelen voor DGTL 2023 kan beginnen. De organisatie van het Amsterdamse dance-festival maakt het timetable bekend.

Over minder dan een maand is het zover: DGTL 2023 gaat van start. Wie speelt wanneer en wie speelt waar, of nog erger wie overlapt elkaar? Dat zijn de vragen die al een tijdje in ons hoofd spookten. Omdat het festival begin april van start gaat, was het geen onnodige hersenspinsel. Gelukkig laat de ons niet langer in spanning wachten.

Misschien al een eerste clash: gaan we voor de volledige set van Bonobo en missen we zo een een stuk van Charlotte Adigéry & Bolis Pupul of skippen we een halve set en gaan we voor het totaal pakket van het Belgische duo? Daarnaast wordt het ook kiezen tussen CamelPhat en Honey Dijon. Ben je benieuwd of jouw favoriete acts met elkaar overlappen? Check dan hieronder het timetable.

Tickets

Wie graag zijn beste dancemoves wil laten zien, moet snel zijn. De kaarten voor het festival vliegen de deur uit. Voor een weekendje dansen spendeer je nu € 136,-. Daarnaast kun je ook naar de openingsavond gaan, op vrijdag, dan ben je een €45,- kwijt.

Duurzamer festivallen met meer live-acts

Dat DGTL een duurzaam festival is, moeten we jullie niet meer vertellen. Zo wonnen ze in 2022 nog de Festival Award voor ‘Beste Duurzaamheid’. Hier stopt het echter niet. Het Amsterdamse festival kondigt namelijk plannen aan om komende zomer nóg meer op die duurzaamheid-factor te letten. Verwacht je aan meer herbruikbaar servies en hardcups. Daarnaast houdt de organisatie zijn ogen open voor energie uit waterstof en elektrisch vervoer.

We hebben ook het affiche eens goed onder de loep genomen. Zo zien we dat er meer live-acts staan geprogrammeerd dan gewoonlijk. Dat is een interessante ontwikkeling voor een elektronisch muziekfestival. Meestal gaan zij uitsluitend voor dj-stets, maar bij DGTL zit het anders. Wij spraken met Marco Muhring, muziekprogrammeur van het festival.

DGTL Logo

DGTL 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Paula Temple
Monolink
CamelPhat
Tickets Dagkaarten vanaf €25. Combitickets vanaf €116. Kopen