Graspop 2023 maakt blokkenschema bekend

Crowdsurfen op Graspop 2022. © Bart Vernimmen

Metalfestival Graspop in het Belgische Dessel maakt vandaag het blokkenschema voor de editie van 2023 bekend. En zoals we gewend zijn van blokkenschema’s, is het weer moeilijk om knopen door te hakken.

Als je geen hoofdpijn krijgt van het headbangen krijg je dat op Graspop 2023 wel van de keuzestress. De Belgische metalgigant maakt vandaag het blokkenschema bekend en zoals je kunt verwachten van zo’n kolossale line-up is het zweten geblazen.
Het begint al direct op de eerste dag van het festival wanneer Ghost het opneemt tegen My Dying Bride en enkele uren later headliner Guns N' Roses clasht met Cradle of Filth.

Het blokkenschema van Graspop 2023 is nu op de website van het festival te bekijken. Ben jij er al uit? Of vraag je je nu al af wanneer je überhaupt de mogelijkheid hebt om iets te eten? Ga je op vrijdag tijdens Disturbed toch liever naar The Distillers? Of ben jij de enige niet-metalhead van je groep en laat je je vrienden zaterdag achter bij Pantera en ben je zelf te vinden bij Less Than Jake? Metalheads! Laat je horen op ons forum!

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.