Best Kept Secret 2023 onthult blokkenschema

bks 2022 publiek
Photo: Jokko / Best Kept Secret Festival

Het blokkenschema van Best Kept Secret 2023 is bekend. Met andere woorden: we kunnen weer aan het puzzelen slaan. Wil je weten wie waar en wanneer speelt? Pak dan maar snel je marker en agenda erbij.

De vraag waar menig festivalganger misschien wel van wakker ligt: welke artiesten overlappen elkaar? Moet ik hartverscheurende keuzes maken, of valt het allemaal toch nog wel mee? Clashes, het is en blijft de harde realiteit voor de festivalliefhebbers.

Ook dit jaar worden we weer overspoelt met klasbakken die op Best Kept Secret 2023 mogen spelen. Onder andere The Chemical Brothers, Oscar and the Wolf en Christine and the Queens staan hoog op het affiche. Dit maakt het allemaal niet bepaald makkelijker.

Blokkenschema vrijdag

Best Kept Secret 2023 - BKS23 - Timetable - vrijdag

Blokkenschema zaterdag

Best Kept Secret 2023 - BKS23 - Timetable - zaterdag

Blokkenschema zondag

Best Kept Secret 2023 - BKS23 - Timetable - zondag

Clashes Best Kept Secret 2023

Wat betreft het blokkenschema zijn er veel keuzes te maken. Onder meer de overlap van The Chemical Brothers en Sylvie Kreusch doet ons al bibberen maar ook bij Arlo Parks en Alvvays moeten we al een stevige knoop doorhakken. Daar blijft het echter niet bij. Houd Festileaks in de gaten, dan nemen we binnenkort de moeilijkste clashes van Best Kept Secret met je door.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Kopen